2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرشون دی ماهی هسسس بیاان🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 84 پست

ولی دو تا از برادرهای شوهرم اردیبهشتی هستن خیلی با هم متفاوتن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر آدمی یه جوریه قرار نیست اگه چند نفر متولد یه ماهی یه اخلاق مشابه داشته باشند این اخلاقو به هم متولدین اون ماه نسبت بدیم همسر من دی ماهیه خودم بهمنی

با وجود این بازی های زندگی کسی که هنوز میخنده یه قهرمانهシ
فک کنم نداره   چون کسی ک من میشناسم بی عاطفه نس

منم همین فکر رو میکنم

بیشتر جنبه سرگرمی داره وگرنه همیشه میگن خوب و بد همیشه و همه جا هست

البته من مرد دی ماهی ندارم اطرافم

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
اصلا دروغگو نیستن خیلی جدی  پرتلاش سرد  محکم و قوی  اگه دنبال شوهری هستی هی بهت ...

به شدت موافق جمله آخرتم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برادرم دیماهیه، دقیقا خصوصیات شیر جنگل😉 بسیار صادق زود جوش میاره رو راسته تحمل دروغ اصلا و گرنه اون ...

من دختر دی ماهی هستم از دروغ متنفففففرم درحدی که کسی بم دروغ بگه دیگه به حرفاش اعتماد ندارم

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
اصلا دروغگو نیستن خیلی جدی  پرتلاش سرد  محکم و قوی  اگه دنبال شوهری هستی هی بهت ...

اتفاقا عشقول من هروز میگه دوست دارم نازمم میکشه😮

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

اتفاقا دی ماهیا صادقن

مهربونو باگذشته

صبوره و ریلکس

خوش اخلاق و خوش خنده

ولی موقع عصبانیت انگار کوه اتشفشانه😂نبابد دورش بری و باید بذاری اروم ک شد خوودش بیاد

الهی شقایق به ارزوش برسه😍الهی آمین....یه صلوات مهمونم میکنی؟⚘