2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرشون دی ماهی هسسس بیاان🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت کوش  سریع عصبانی میشه  زود داد میزنه  خانواده دوست  مادر دوست  &n ...

دقییییییییقا

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
مگه ربط داره واقعا؟؟ پس چه ماهی خوبه؟

فک کنم نداره   چون کسی ک من میشناسم بی عاطفه نس

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

داداش من دی ماهیه.فوق العاده مهربون سربه زیربی شیله پیله کاری ولی حرفاش وتوخودش نگه میداره سرش تولاک خودشه وتوکارکسی دخالت نمیکنه الهی قربونش برم دلم براش تنگ شد😢

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
از كجا تحقيق كرديد به اين نتيجه رسيديد؟؟؟؟

تو طالع بینی نوشته 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

مغرور خودشیفته یک دنده لجباز حرف حرف خودشونه

مدیر ومدبر درون گرا خانواده دوست

این تقریبا خصوصیاتشونه من ۹ ساله با یکیشون زندگی میکنم تقریبا قابل تحملن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

واقعا؟؟؟

نه درست نیست من شوهرم داداشم دامادمون دی ماهی هستن 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
مرد غیرتی خانواده دوست با خدا عاشق زن و بچه هاش هیچ وقت هم دروغگو نیست مرد دی ماهی خیلی مغرور ومردهس ...

ایول  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

اصلا دروغگو نیستن

خیلی جدی 

پرتلاش

سرد 

محکم و قوی 

اگه دنبال شوهری هستی هی بهت بگه دوست دارم یا نازتو بکشه اصلا رو دی ماهی ها حساب نکن

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤