2777
2789

البته فقط در حد خواستن هست ...

خواستگار هام به شدت مظلوم و بی زبون مثل خودم هستن اصلا نمبتونن خوب حرف بزنن ساده ان 

واقعا راسته میگن ازدواج شانسی هست 

چی میشد مرد جذبه دار میومد سمتم 

مردی که بقیه ازش بترسن برای بقیه بداخلاق باشه ولی برای من مهربون ....

من چی می‌خوام کیا میان سراغم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مردهای جذبه‌داری که می‌خوای تو دنیای واقعی واسه زنشونم بداخلاق و هارن

تو فیلم و قصه خوبن فقط 

آدم آروم و مهربون رو بچسب😗

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

این مردهای جذبه‌داری که می‌خوای تو دنیای واقعی واسه زنشونم بداخلاق و هارنتو فیلم و قصه خوبن فقط آدم ...

من یکبار رفته بودم اداره 

ی پسر جوون پشت میز بود 

به شدت باابهت همه می‌ترسیدند ازش 

با این ک زیر سی سالش بود 

کافی بود به نفر سوال بپرسه 

با خاااااک یکسانش میکرد  اونم ن با عصبانیت با آرامش ببخشید میرید بهش

هیچ کس نمیتونیت چیزی بهش بگه 

جذبه منظورم عصبانیت نیست 

من یکبار رفته بودم اداره ی پسر جوون پشت میز بود به شدت باابهت همه می‌ترسیدند ازش با این ک زیر سی سال ...

دقیقا همین

کسی که تو اجتماع گوشت‌تلخ و باجذبه خشن باشه به قول خودت یعنی کسیه که بقیه باهاش راحت نیستن، رفتارش خوب و دوستانه نیست

کسی که توی روابط روزمره‌اش این مدلی سرد و جدی باشه توی ازدواج یهو عوض نمیشه، همونه که بیرون از خونه هم هست

وگرنه شخصیت‌های مورد علاقه گیم و سریالی منم همین مدلی هستن که میگی، ولی خب تو دنیای واقعی کسی رو شبیهشون ندیدم اصلا😐😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من یکبار رفته بودم اداره ی پسر جوون پشت میز بود به شدت باابهت همه می‌ترسیدند ازش با این ک زیر سی سال ...

اونی که منظور شماس بسیااااار کمیابه ، مخصوصا توی این دوره . الان اکثر مردا یا مهربون و ملایمن یا هار و بی اعصاب . اون مدل متعادلی که ابهت و جذبه داشته باشه ولی در کنارش هم حواسش به شما باشه و دوست داشته باشه خیلی کمیابه . من شخصا ندیدم همچین آدمی با اینکه خیلی مرد دیدم هم سر کار هم تو جامعه هم توی خانواده و دوست و آشناها

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
منظورتون اینه اینا تو خانواده هم همینن؟

معمولا آره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چ ویژگی هایی داره ظاهرش هم جذبه داره یا رفتارش این و خودت متوجه شدی یا اطرافیان گفتن

بله خوش تیپ قدبلند

کلا حتی مادرش ازش حساب میبره

خواهراش جلوش حتی حرف نمیزنن

ولی با من خوبه وقتی باهم تنها میشیم 

اخلاقش ۱۸۰ درجه فرق میکنه

ولی خیلی هم خوب نیستن اینجور آدما گاهی خیلی مغرورن 

گاهی خشن و بداخلاق 

من جنتلمن دوس دارم

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛