2821
2789
عنوان

تولدمه

72 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان امروز تولدم بود . خوشحال میشم بهم یه جمله زیبا هدیه بدین 🎈☺️

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

تلاش بکن هرروز به هدف هات نزدیک تر بشی که سال بعد این موقع بگی عجب سالی بود این سن

صلوات برای ظهور آقا (عج) و یه مریض ❌بیا خط بعد 👇هرکس دیسک کمر داشته و بهتر شده بهم بگه چیکار کرده ممنونم 🤍دعاتون میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تولدت مبارک 😍🦋

امیدوارم آرزو هات بشن خاطرات خوش برات و همیشه شاد و سلامت باشی🫀🫀❤

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

تولد دختر منم بودتولدت مبارک آرزوهات خاطره شن الهی😍😍😍😘

چه قشنگ تولد دختر شماهم مبارک باشه سایتون مستدام

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

تولدت مبارک 😍🦋امیدوارم آرزو هات بشن خاطرات خوش برات و همیشه شاد و سلامت باشی🫀🫀❤

ممنونم از دعای خیرتون خوش قلب❤️🫀🌹💐

ممنونم از دعای خیرتون خوش قلب❤️🫀🌹💐

قربونت❤🫀😘

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

امیدوارم سال خوبی برات داشته باشه.جملهای زیبا برایت: هر روزت رو با لبخند و امید آغاز کن، چون شادی یه ...

خیلی ممنونم جملتون لبخند به لبم اورد

Wishing you smiles, laughter, and all the cake you can eat Happy Birthday🫧🩷

,انگلیسی بلد نیستم متاسفانه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز