2777
2789
عنوان

تولدمه

62 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان امروز تولدم بود . خوشحال میشم بهم یه جمله زیبا هدیه بدین 🎈☺️

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

تولد دختر منم بود

تولدت مبارک

آرزوهات خاطره شن الهی😍😍😍😘

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدت مبارک 😍🦋

امیدوارم آرزو هات بشن خاطرات خوش برات و همیشه شاد و سلامت باشی🫀🫀❤

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

تولد دختر منم بودتولدت مبارک آرزوهات خاطره شن الهی😍😍😍😘

چه قشنگ تولد دختر شماهم مبارک باشه سایتون مستدام

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

تولدت مبارک 😍🦋امیدوارم آرزو هات بشن خاطرات خوش برات و همیشه شاد و سلامت باشی🫀🫀❤

ممنونم از دعای خیرتون خوش قلب❤️🫀🌹💐

چه قشنگ تولد دختر شماهم مبارک باشه سایتون مستدام

فدات شم

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

ممنونم از دعای خیرتون خوش قلب❤️🫀🌹💐

قربونت❤🫀😘

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

امیدوارم سال خوبی برات داشته باشه.جملهای زیبا برایت: هر روزت رو با لبخند و امید آغاز کن، چون شادی یه ...

خیلی ممنونم جملتون لبخند به لبم اورد

Wishing you smiles, laughter, and all the cake you can eat Happy Birthday🫧🩷

,انگلیسی بلد نیستم متاسفانه