2821
2789

چندسالشه؟

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

چند سالشه منم پسرم دو سال و نیمه روانیمم کرده اصلا نمیگه دستشویی دارم نمیدونم چرا یاد نمیگیره

((فقط بانوان)) ترو خدا دعا کنید برام خونه بخرم دیگه خستم. مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر چه ربطی به سن و سال داره😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببینید این روش رو که من میگم صد در صد جواب میگیری..

اصلا دکتر نبرش

❇️ برای درمان #شب_ادراری این موارد رو رعایت کنید:

🔹 صبح ساعت 8 یک لیوان دم کرده گل راعی مخلوط با عسل طبیعی میل شود.

🔸 ظهر ساعت 12 یک لیوان دمکرده زعفران همراه با شاخه نبات

🔹 بعد از ظهر ساعت 15 نصف قاشق چای خوری پودر قولنجان رو زیر زبان نگه دارید. هر موقع با آب دهان خوب مخلوط شد قورت بدید.

❇️ ان شالله نهایتا بعد از یک هفته درمان صورت میگیره.

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

خب عزیزم بچه زیر پنج سال شب اداری طبیعیه خود به خود خوب میشه دختر من چهار سالشه تا سه چهار ماه قبل هفته ای یکی دوشب جاشو خیس میکرد سه سالگی بردم دکتر گفت بچه زیر ۵ سال شبا جاشو خیس میکنه بهش نمیگن شب ادراری بالای ۵ سال باشه باید پیگیری کنی چند ماهی هست خودبه خود خوب شده

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

🔴 در موقع درمان #شب_ادراری_کودکان باید دقت کنید که شب ها به هیچ وجه نباید به بچه تون چای یا قهوه بدید.

🚫 همچنین خوردن شکلات، کاکائو، نسکافه، دوغ و هندوانه هم شدیدا ممنوع هست.

اینایی که گفتم رو رعایت کن ان شالله نتیجه میگیری گلم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792