2821
2789
🔴 در موقع درمان #شب_ادراری_کودکان باید دقت کنید که شب ها به هیچ وجه نباید به بچه تون چای یا قهوه بد ...

از شانس بچه منه وگرنه بچه های هم سنش دیدم حتی قبل خاب دسشویی نمیرن جیش نمیکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از شانس بچه منه وگرنه بچه های هم سنش دیدم حتی قبل خاب دسشویی نمیرن جیش نمیکنن

بچه منم اینجوری بود

اصلا نگران نباش

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

اونکه حالا زود یاد میگیره پسر من 5

خستم کرده انقد شستمش

((فقط بانوان)) ترو خدا دعا کنید برام خونه بخرم دیگه خستم. مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

چون بردم گفت تا 7سالکی شب ادراری نیست برو همت نمیکنی تشک و پتوی بشوری میاری دکتر

حتما پیش یه دکتر دیگه هم ببرش

بچه از 6 سالگی میره مدرسه

یعنی چی که تا 7 سالگی طبیعیه😕😕

من شنیدم تا 5 سالگی باید کنترلشو یاد بگیرن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من نگران بوی جیش و نجس شدن هستم

پلاستیک از این متری ها بخر،ملحفه بدوز روش....

همینو بنداز زیر پتویی که میخابه

وقتی جیش کرد سریع بشورش

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

2825
2823
2791
2779
2792