2777
2789
عنوان

از صفر تا صد قبل از بارداری

2097 بازدید | 7 پست

سلام خانومهای خوشگل

من اطلاعاتم در حد صفره،۳ساله ازدواج کردم،نه کسی بوده باهاش تجربه رد و بدل کنم نه کسی بوده چیزی بهم بگه.

لطف میکنید از صفر تا صد موضوع رو برای هرکدومتون ک مقدوره توضیح بدین واسه ماهایی ک بلد نیستیم روشن بشه قضیه.

من خیلی چیزارو نمیدونم،لطفا اگرم چیزی میگین و اصطلاحی ب کار میبرید بگین یعنی چی.

من حرفاتونو جاهای دیگه ک میخونم سردرنمیارم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توضیحش خیلی مفصله 

دوست من از ۶ ماه قبل برو دکتر و آزمایش های لازم رو بده و از ۳ ماه قبل اقدام شروع کن به خوردن روزانه ۴۰۰ mg فولیک اسید ،

اگر جنسیت برات مهمه میتونی بنابر جنسیت مورد نظرت از کیت تخمک گذاری استفاده کنی اگر پسر میخوای فقط ۴۸ ساعت نزدیک تخمک گذاری اقدام کن یعنی زمانی که کیت +شد 

اگر دختر میخوای از روز ۱۰ سیکل .ضمنا آرامش داشتن و استرس نداشتن خیلی مهمه و اینکه انتظار نداشته باش همون ماه اول باردار بشی 

اگر پسر میخوای پیش از اقدام به بارداری بیشتر پتاسیم و سدیم بخور و اگر دختر میخوای بیشتر منیزیم و کلسیم 

خب توضیحش خیلی مفصله  دوست من از ۶ ماه قبل برو دکتر و آزمایش های لازم رو بده و از ۳ ماه قبل اق ...

اگر هم منظورت کلا ددباره رابطه ات هست میتونی از کتاب زنان ونوسی مردان مریخی در اتاق خواب کمک بگیری و همچنین دکتر زنان