2777
2789
عنوان

از صفر تا صد قبل از بارداری

2128 بازدید | 7 پست

سلام خانومهای خوشگل

من اطلاعاتم در حد صفره،۳ساله ازدواج کردم،نه کسی بوده باهاش تجربه رد و بدل کنم نه کسی بوده چیزی بهم بگه.

لطف میکنید از صفر تا صد موضوع رو برای هرکدومتون ک مقدوره توضیح بدین واسه ماهایی ک بلد نیستیم روشن بشه قضیه.

من خیلی چیزارو نمیدونم،لطفا اگرم چیزی میگین و اصطلاحی ب کار میبرید بگین یعنی چی.

من حرفاتونو جاهای دیگه ک میخونم سردرنمیارم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب توضیحش خیلی مفصله 

دوست من از ۶ ماه قبل برو دکتر و آزمایش های لازم رو بده و از ۳ ماه قبل اقدام شروع کن به خوردن روزانه ۴۰۰ mg فولیک اسید ،

اگر جنسیت برات مهمه میتونی بنابر جنسیت مورد نظرت از کیت تخمک گذاری استفاده کنی اگر پسر میخوای فقط ۴۸ ساعت نزدیک تخمک گذاری اقدام کن یعنی زمانی که کیت +شد 

اگر دختر میخوای از روز ۱۰ سیکل .ضمنا آرامش داشتن و استرس نداشتن خیلی مهمه و اینکه انتظار نداشته باش همون ماه اول باردار بشی 

اگر پسر میخوای پیش از اقدام به بارداری بیشتر پتاسیم و سدیم بخور و اگر دختر میخوای بیشتر منیزیم و کلسیم 

خب توضیحش خیلی مفصله  دوست من از ۶ ماه قبل برو دکتر و آزمایش های لازم رو بده و از ۳ ماه قبل اق ...

اگر هم منظورت کلا ددباره رابطه ات هست میتونی از کتاب زنان ونوسی مردان مریخی در اتاق خواب کمک بگیری و همچنین دکتر زنان