2789
عنوان

تهدید به بی آبرویی

378 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

توروخدا به دادم برسید

من با یه نفر دررابطه بودم رابطمون ام جدی بود خانواده ها همه خبر داشتن تا اینکه سر یه دعوایی ک خود پسره راه انداخت کل خانواده ارتباطشون باهم قطع شد از دوستای خانوادگی ما بودن

الان مامانش امروز بهم پیام داده و گفته ما خیلی چیزا ازت میدونیم میدونم که میومدی خونمون و میرفتی و میرفتی تو اتاق پسرم الان تهدیدم کرده ک اگه رابطمون و با خانوادت درست نکنی برات بد میشه

خانواده من با خانواده این اقا کلا مخالف بودن و کلا ادمای مذهبی هستن و با این چیزا کنار نمیان

چیکار کنم بچه ها؟؟؟؟؟؟

خیلی استرس دارم همش میترسم آبرومو ببره چون پیام ازم تو گوشی پسره هست اگه بخوان اونارو نشون خونوادم بدن چی؟؟؟

من بخاطر قصد جدی ک داشت تا اخر خط باهاش رفتم😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه مادر بیشوری داره یعنی زورکی میگه بیا با پسرم ازدواج کن خودتو بدبخت نکنیا بگو هر کاری میخای بکن منم میرم ازتون شکایت میکنم

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چه مادر بیشوری داره یعنی زورکی میگه بیا با پسرم ازدواج کن خودتو بدبخت نکنیا بگو هر کاری میخای بکن من ...

میترسم هر پیامی ک بدم فکر کنه ترسیدم ولی اگه دیدم داره ادامه میده حتما میگم ازتون شکایت میکنم

بنظرتون همچین کاری میکنه؟من خیلی میترسم

فقط میتونی جوری نشون بدی خودتو که انگار نترسیدی

و بگو منتظرم اقدام کنین تا برم شکایت کنم

اینکه مامانش تو رو تهدید کرده یعنی میخواد بله قربان گوش بشی

اگه بگی باشه دیگه ولت نمیکنن پس ترست رو نشون نده

اگه از پسره چیزی میدونی جلو مامانه تهدید کن

و اگه میتونی و جنگ جهانی نمیشه به مامانت بگو که رابطه داشتین

بگو عزیزم حتما این کار رو کن چون من برای اعاده ی حیثیت احتیاج به مدرک داشتم اتفاقا تا بتونم ازتون شک ...

میترسم هر پیامی بدم فکر کنه ترسیدم و بخواد بدتر اخاذی کنه از ابروم خیلی میترسم ما واقعا قصدمون جدی بود یهو پیچید به بازی

میترسم هر پیامی ک بدم فکر کنه ترسیدم ولی اگه دیدم داره ادامه میده حتما میگم ازتون شکایت میکنمبنظرتون ...

نه یعنی اینقدر بی حیثیته

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

میترسم هر پیامی بدم فکر کنه ترسیدم و بخواد بدتر اخاذی کنه از ابروم خیلی میترسم ما واقعا قصدمون جدی ب ...

مشاوره برید با هم

نترس اصلا ،ادم وقتی میترسه گند میزنه به انتخابش