2789
عنوان

تهدید به بی آبرویی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قرار به ابرو رفتن باشد اینطور اول ابرو پسره میرود

دقیقا خانواده من نمیان پشت منو ول کنن و حرفای اینارو باور کنن چون میشناسنشون و میدونن چ ادمایی ان اول از همه اون پسره سرش میره به باد چون با وعده وعید ازدواج اومد جلو و سو استفاده کرد

نقطه ضعف اصلا نشون نده بگو هر کاری میخوای بکن ازش شکایت کن

من اصلا جوابشو ندادم و همون موقع بلاک کردم

ولی اگ یک درصد ام بخواد همچین کاری کنه دو سر باخته

چون خونوادم پسره رو ول نمیکنن و میگن تو با گول زدن و وعده دوست داشتن و ازدواج سو استفاده کردی

عزیزم آدم با شوهر عقد کرده هم نمیره تا آخر خط تا بعد عروسی شما یعنی یک درصدم احتمال ندادی شاید اصن ن ...

احتمال دادم و نزاشتم ببخشید کامل رابطه داشته باشیم درحد س.طحی بود ولی خب از همونم میتونن واسه آبروریزی استفاده کنن

آره ولی کاش نمیکردی اگه بری ازدواج هم بکنی هم پسره هم مادرش مرد زندگی نیست

منکه دیگه حالم ازشون بهم میخوره ولی رابطه ما کامل نبود یعنی نزاشتم که فراتر بره درحد سطحی بود

اما بازم از اون میتونن سو استفاده کنن

ولی خب نشستم فکر کردم گفتم هزاربار ام بیان بگن دخترتون فلان کار و کرده با یه پزشک قانونی مشخص میشه که هنوز دخترم

تا آخر خط یعنی از بین رفتن بکارت؟اگه این طور باشه که پای خودشون حسابی گیره.

اگه هم یه رابطه جنسی سطحی داشتی،که اول خدا رو شکر کن که کار به جاه های باریک تر نرسید، و بشه درس عبرت واست که دیگه وارد رابطه نشی.

نترس تو هم دست بالا بگیر،تهدید کن که منم به جرم اغفال ازتون شکایت میکنم،پسرتون منو اغفال کرده و منو گول زده و با احساسم بازی کرده.