2821
2789
عنوان

بیاید بگید حق با کیه

199 بازدید | 37 پست

خاله ام هر بار منو میبینه میگه چاق شدی و فلان منو نگاه کن اندامم چقد خوبه و فلان یا هر لباسی ک میخرم میگه زشته در صورتی ک اندام اون اصلا خوب نیس و منم چاق نیستم و سلیقش ب شدتتتت ت.خمیه و سلیق من خیلییی بهتر و به روز ترع ولی من اصلا نظر نمیدم در مورد هیچیش و الان با خالمم حرف نمیزنم چون دفعه هزارمشه ک این کارا رو میکنه و بهش گفتم من ناراحت میشم با این حرفات ولی بازم ادامه میده

خواهرمم مدام تحقیرم میکنه مثلا یه روز با پدرم درگیر شدم و منو کتک زد و من اصلا دلم نمیخواس پدرمو ببینم ولی ب خاطر اون و بچه هاش گفتم عیب نداره میرم سوویچ ماشینو میگیرم چون خواهرمم با پدرم دعوایی بود کلا پدرم آدم عصبی و بداخلاقیه

ب خواهرم گفتم اشکال نداره من میرم سوویچ ماشینو میگیرم تا تو با ماشین بری خونتون بعد یهو شروع کرد ب فحش دادن که گه بخور دهنتو ببند اعصابمو خورد کردی انقد بهش خوبی کردم ک حد نداره بچه هاشو نگه میدارم تا خانوم بره گردش و.... خسته شدم از تحقیرررر

الان یه هفته هست ک باهاش حرف نمیزنم و قصد دارم تا سه الی چهار ماه این کارو ادامه بدم و بعدش بهش بگم اگ ی بار دیگ ناراحتم کنی ب نا حق کلا باهات حرف نمیزنم

و واقعا حذفش کنم از زندگیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خالت مثل دخترعمو منه سی سالشه مثل بچها همش میاد بهم گیر میده هرکاری بخام انجام بدم هرجیزی بخام بخرم همش میاد میگه وای نه وای ول کن بده فلانه بهمانه، خیلی کاراش عجیبه

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

عقده ایه

اره اخربار اومد به پروفایلم گیر داد گفت این پسره کیه کنارت بعد یکسالل نه پیامی نه سراغی اونوقت میاد فوضولی، خدارشکر همینو بهونه کردم دعواکردم باهاش دبکه فوضولی نکنه

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

ن ب خدا مرض ندارم ک

دور از جونت

خب عزیزم وقتی میدونی حق باهاته واقعا سمتشون نرو، تو مجبور نیستی بهشون خوبی کنی وقتی قدرت رو نمی دونن. درسته خانوادتن ولی هرچیزی دو طرفه ش خوبه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز