خاله ام هر بار منو میبینه میگه چاق شدی و فلان منو نگاه کن اندامم چقد خوبه و فلان یا هر لباسی ک میخرم میگه زشته در صورتی ک اندام اون اصلا خوب نیس و منم چاق نیستم و سلیقش ب شدتتتت ت.خمیه و سلیق من خیلییی بهتر و به روز ترع ولی من اصلا نظر نمیدم در مورد هیچیش و الان با خالمم حرف نمیزنم چون دفعه هزارمشه ک این کارا رو میکنه و بهش گفتم من ناراحت میشم با این حرفات ولی بازم ادامه میده
خواهرمم مدام تحقیرم میکنه مثلا یه روز با پدرم درگیر شدم و منو کتک زد و من اصلا دلم نمیخواس پدرمو ببینم ولی ب خاطر اون و بچه هاش گفتم عیب نداره میرم سوویچ ماشینو میگیرم چون خواهرمم با پدرم دعوایی بود کلا پدرم آدم عصبی و بداخلاقیه
ب خواهرم گفتم اشکال نداره من میرم سوویچ ماشینو میگیرم تا تو با ماشین بری خونتون بعد یهو شروع کرد ب فحش دادن که گه بخور دهنتو ببند اعصابمو خورد کردی انقد بهش خوبی کردم ک حد نداره بچه هاشو نگه میدارم تا خانوم بره گردش و.... خسته شدم از تحقیرررر
الان یه هفته هست ک باهاش حرف نمیزنم و قصد دارم تا سه الی چهار ماه این کارو ادامه بدم و بعدش بهش بگم اگ ی بار دیگ ناراحتم کنی ب نا حق کلا باهات حرف نمیزنم
و واقعا حذفش کنم از زندگیم