2777
2789
وا اینش دیگه مسخره است😐 من مهریه ام با اینکه نصف شد ولی باز دو برابر خواهر شوهر و جاریمه! این بی ان ...

همیییین اعصابمو خورد میکنه

به خودت بیا یه ذره !😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو گفتم . میگه تو چشم‌هم‌چشمی میکنی همش 

بگو چشم به هم چشمی هم بکنم تو این یه مورد کاملا حق دارم من اگه بودم حتی شده این ازدواج رو بهم میزدم ولی نمیذاشتم خرررر فرضم کنن و سرم رو کلاه بذارن. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
همینو گفتم . میگه تو چشم‌هم‌چشمی میکنی همش 

بگو هرچی اسمشو میخوای بذار، چطور واسه خواهر خودتون دلتون واسه پسر مردم نسوخت، حالا سر دختر مردم حسابگر شدید؟ پای حرفت بمون این دیگه زرنگیه. من فکر کردم رسمشون مهریه پایینه مثل خانواده شوهر من که دختر و عروس فرقی نداشت ولی اینا زرنگن

بگو هرچی اسمشو میخوای بذار، چطور واسه خواهر خودتون دلتون واسه پسر مردم نسوخت، حالا سر دختر مردم حساب ...

گفت اون شوهرش حتما در خودش دیده ۴۰۰تا بده

به خودت بیا یه ذره !😏
آره میگه من به جیب خودم نگاه میکنم‌نه بقیه

اگه به جیب خودش بخواد نگاه کنه که همون 100 تا سکه رو هم نمیتونه بده.میتونه؟؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
بگو چشم به هم چشمی هم بکنم تو این یه مورد کاملا حق دارم من اگه بودم حتی شده این ازدواج رو بهم میزدم ...

من خیلی سختی کشیدم واسه رابطم . اینکه بهم بخوره به معنای واقعی شکست خودمه

به خودت بیا یه ذره !😏

بگو تو هم اگه منو میخوای باید در خودت ببینی. 

اگه به جیب خودش بخواد نگاه کنه که همون 100 تا سکه رو هم نمیتونه بده.میتونه؟؟؟؟

چی بگم‌ بخدا هنگ کردم اصلا . میگه تو اگه راس میگی کوتاه بیا . ما تو فامیل زیر ۴۰۰ نداریم 

به خودت بیا یه ذره !😏
من خیلی سختی کشیدم واسه رابطم . اینکه بهم بخوره به معنای واقعی شکست خودمه

پس کوتاه نیا بگو من جلوی خواهرم و خواهرات خجالت میکشم اونا مهریه شون 400تا500 تا باشه من نباشم. 

پس کوتاه نیا بگو من جلوی خواهرم و خواهرات خجالت میکشم اونا مهریه شون 400تا500 تا باشه من نباشم.  ...

بخدا انقدر ناراحتم . من به خاطرش کلی با همه در افتادم . 

به خودت بیا یه ذره !😏
گفت اگه ادامه رابطه رو تو مهریه بالا میبینی برات متاسفم

تو هم کم نیار بگو تو هم اگه برای من ارزش قائل نمیشی اندازه خواهرم برام مهریه بنویسی برات متاسفم. 

شماهم مثل خودش بزن به اون راه و بگو پس تو داری به طلاق فکر میکنی که دنبال مهریه پایین هستی یا به من اعتماد نداری که اینجوری میگی!بگو من نمیتونم وارد زندگی بشم که همسرم اول راهش بهم اعتماد نداره! بزن تو فاز لوس کردن و این حرفها و اصلا کوتاه نیا. 

شماهم مثل خودش بزن به اون راه و بگو پس تو داری به طلاق فکر میکنی که دنبال مهریه پایین هستی یا به من ...

زیر بار نمی ره . تازه میگه خانوادت حتما گفتن . در صورتی که اونا گفتن ۵۰۰ تا 

به خودت بیا یه ذره !😏