2777
2789
اوه اوه روتون خيلي باز شده.مهريه رو روز خواستگاري بايد بزرگترا بگن چرا خودتو انداختي وسط

آخه صحبت که کردن پایین گفتن . بابا من واسه خواهرمم ۵۰۰ تا بوده

به خودت بیا یه ذره !😏
۷۰۰ خیلی سنگینه. خدایی خودتو بذار جای طرف یکی تو این گرونی سکه و طلا یهو بگه ۷۰۰ نمیتونی فکر خوبی در ...

ادعای عاشقیش شهرو ترکونده . اینش جالبه

به خودت بیا یه ذره !😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ۱۰۰ تا هم الان نزدیک ۲۰۰ میلیون تومنه!! والا بخدا اگه کل سرمایه زندگی یه خواستگار عادی این رقم باشه! طرف خودشو بچلونه به ۱۰۰ نمیرسه😂 بیخیال خواهر من. از خدا بخواه انقدر بهتون بده که تو زندگی ملک و املاک و ماشین و ویلا و ... به نامت کنه ارزش اون خیلی از مهریه بیشتره.

من میگم ۷۰۰ میگه ۱۰۰

100 که خیلی خیلی خیلی کمه. 

مهریه خواهرهاش یا زن برادرهاش چند تا هست؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
آخه صدتا دیگه کمه 

منم تقریبا به همین مشکل خوردم و تهش واسه اینکه مشکل نشه نصف اون تعداد مورد نظرم رو قبول کردم. همون بحث عادی که بینمون شد یجورایی حالمو بهم زد و حس کردم انگار دارم معامله میکنم که چونه میزنیم. بعدش جوری با همسرم صمیمی شدم که اولین ماشینی که خرید زد به نام منو و تو طلا و باقی خریدها سنگ تموم گذاشت. شاید اگه سر تعداد اصرار میکردم کلا همه چی نابود میشد. خدایی زیادی چونه زدن قشنگ نیست، مهریه باید دلی باشه نه با اکراه و زور و تحمیل

خب توام ديگه نگو ٧٠٠.با بابات هماهنگ باش تا بدونن حرفتون مثه همه.الان تو ميگي٧٠٠بابات ميگه ٥٠٠اونا د ...

‌همه چی واسه خودشون خوبه به دختر مردم‌می رسه میترسن

به خودت بیا یه ذره !😏
خوهرا ۴۰۰ زن داداش ۱۲۰

اصلا اصلا اصلا کوتاه نیا چون معلومه از اون خانواده هایین که واسه دختر هاشون زیاد مینویسن و واسه عروس هاشون کم خواهش میکنم کوتاه نیا مقاومت کن بذار بدونن خرررر نیستی بگو یا اندازه مهریه خواهر تو یا اندازه مهریه خواهر اون یعنی یا400 یا 500.موفق باشی. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اصلا اصلا اصلا کوتاه نیا چون معلومه از اون خانواده هایین که واسه دختر هاشون زیاد مینویسن و واسه عروس ...

همینو گفتم . میگه تو چشم‌هم‌چشمی میکنی همش 

به خودت بیا یه ذره !😏