2777
2789
عنوان

کی از گوشت بدش میاد مثل من !

238 بازدید | 43 پست

من واقعا هیچ‌جوره نمیتونم گوشت مصرف کنم . 

ماکارونی رو کلی میتکونم گوشتاش‌بریزه پایین 😐 

تو هر غذایی وقتی بخورم بافتشو حس کنم عوقم میگیره . شماها چیکار میکنید 

به خودت بیا یه ذره !😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قابلمه رو میتکونم گوشتا بیان تو بشقاب من😈

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من تا بحال در طول عمرم گوشت خوردم اما چرخ کرده رو به زور میخورم دکتر رفتم بخاطرش گفت یه دلیل پزشکی داره و کلی توضیح داد 

حالا گروه خونیت چیه?

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر

من مجبورم به سرعت برق و باد قورتش بدم آخرشم باز حالت تهوع ميگيرم

ولي مصرف ميكنم چون لازمه برا بدن😑😖

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

من. كمی اینجوری ام 

مثلا پیتزا گوشت دوس ندارم، ابگوشت دوس ندارم

موندم چی درس كنم دیگه

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
من. كمی اینجوری ام  مثلا پیتزا گوشت دوس ندارم، ابگوشت دوس ندارم موندم چی درس كنم دیگه

منم فقط برنج  

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
من تا بحال در طول عمرم گوشت خوردم اما چرخ کرده رو به زور میخورم دکتر رفتم بخاطرش گفت یه دلیل پزشکی د ...

غذات چیان؟

ب من بگو لطفا

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است