2777
2789
بیاید کلاسهای خوب رو به هم معرفی کنیم .اگه ممکنه شهریه اش رو هم بگید
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من یکی می رفت توی خیابون جامی ... یه تابلوی کوچیک داشت .. جامی میشه حامد جنوبی 12
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
از توی حامد جنوبی 12 به طرف ازادی برو .. خونه های سمت راستت رو نگاه کن ... یه خونه ویلایی بود .. بین حامد و فرزان
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سلام دوستان خوبین من همسرم کار دکوراسیون داخلی و ام دی اف(کابینت، دکوراسیون، تخت، کمد، جاکفشی و...) انجام میده اگر کسی تمایل داشت بگه شماره تماس بدم یا اطلاعاتی خواستین در خدمتم.لطفا ایمیل بزنین موفق باشین

آموزش بافتنی در مشهد
ترم یک : آموزش بافت 15 مدل بافت و یک شال و کلاه زیبا در 10 ساعت، قیمت 30 هزارتومان

ترم دو : آموزش بافت 10 مدل بافت و دستکش، پاپوش و هدبند ، قیمت 30 هزار تومان

ترم سه: آموزش بافت 10 مدل بافت و کاور موبایل و کیف بافتنی، قیمت 30 هزارتومان

ترم چهار: آموزش بافت 5 مدل بافت و سارافون ، قیمت 30 هزارتومان

ترم پنج : آموزش بافت 3مدل کلاه و شال بچه گانه و بزرگسال، قیمت 30 هزارتومان

ترم شش: آموزش بافت 5 مدل پاپوش بچه گانه و بزرگسال، قیمت 30 هزارتومان

ترم هفت: آموزش بافت کیف زنانه و کوله باب اسفنجی و کاور موبایل، قیمت 30 هزارتومان

تلفن تماس: 09372010149 و 6640289
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است