2821
2789

بعد بدنش ضعیف شده کمر درد شده همش تو جادس بارمیبره وقتی هم بار نداره کار دومشو که تأسیساته رو انجام میده جوریه که فقط یه ظهر برا نهار خونه هست البته بغیر از وقتایی که توجادس و یه شب واسه خواب غذاشم خوب نیست روزایی که بار میبره بیرون غذایی فست فودی میخوره و الان حس میکنم لاغر تر ضعیف تر شده و خیلی هم کمر و پاهاش درد میکنه چیکارکنم چه غذاهایی درست کنم که مقوی و گرم باشند همه غذا ها سردن چیکارکنم که گرم بشند حس میکنم اصلا بهش نمیرسم چه جور نوشیدنی یا دمنوش هایی براش درست کنم لطفا بگین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه فقط همون کار تاسیساتی رو انجام بده ؟ اخه شغل خوبیه کار توی جاده خیلی سخته

بازار کار تاسیسات اینجا بهم ریخته قبلا عالی بود الان نه مشتری ها اذیتش میکنن پولشو نمیدن و درکل شلوغ شده و کمتر مشتری داره

منم برای همسرم نگرانم کارش سخته

خدا همه ی مردها خوب رو حفظ کنه

گداخته براش درست کن با پودر پسته و خرما خارک و نبات پودر شده و روغن حیوانی ب شدت گرم و خوشمزه اس

برای تو راهش تا میتونی خودت غذا بزار با گوشت گوسفند بدون چربی باشه ک مقوی باشه

داخل چایی هل دارچین گل محمدی بریز ک گرم باشه

صبحانه ارده شیره یا تخم مرغ بده ک گرم باشه

روی برنج زیره بریز ک سردی شو بگیر

سعی کن مصرف لبنیات رو محدودتر کنی

منم برای همسرم نگرانم کارش سخته خدا همه ی مردها خوب رو حفظ کنهگداخته براش درست کن با پودر پسته و خرم ...

ممنونم عزیزم ولی خیلی سردیجات میخورع مثلا عاشق ترشیه دوغ کنتر میخوره ولی نوشابع دلستر کل غذا هاهم که سردن

خودم بهش میگم برو یه کار شرکتی قبول نمیکنه میگه حقوقش کمه و اخلاقم به کار شرکتی نمیخوره

اها پس هیچی انشالله سالم باشه

منم خیلی دلم برا شوهرم کبابه 😔 دست تنهاس نه پدری نه خانواده ای که حمایتش کنن 😭

منم عرضه پول دراوردن ندارم

باز حالم الان از این بده خیلی وقته دست خانوادم پول داره هنوز پولشو ندادن😭

2825
2823
2791
2779
2792