2777
2789
😔😔😔😔خیلی حالم  بده

نگو حالم بده

برو سر سجده بذار

من  ویار شدید دارم

هرشب سرم و امپول و قرص و دارو های قوی

هیچ غذایی جز موز و نون خشک و چنجه نمیخوردم سه ماه اب توو دهنم نرفت

ایشالا هیچ کس ویارمو تجربه نکنه

هرشب به مامانم میگفتم امشب دیگه من میمیرم

تا اینکه از استفراغ زیاد خون بالا اوردم

یک هفته بیمارستان بستریم کردن و اندوسکوپی و .... واااای نگم برات داروهامم عوض کردن

خیلی سخخخخخت بود روز و شب نداشتم

الان بهترم میتونم مایعات هم بخورم

ولی هنوز بالا میارم

زندگیم مختل شده

ولی ارزش داره

کمر درد و عق زدن زیاد داغونم کرده

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
برا سونو قلب نرفتی هنوز؟؟من هفته 6اولین سونو رو رفتم تشکیل شده بود برا حالت تهوع هم معمولا ب6و دمیتر ...

نه آخه گفتن هفته ی ۸ برو

..

...ممنونم عزیز امروز میرم حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی به من بگه لطفااااااااااااا   با بیحالی و اعصاب خوردی و پر اشتهایی چه کنم؟؟؟؟ با چاقی و پر ...

عزیزمممم....والا من اگه لالایی بلد بودم خودم خوابم میبرد.....شاید شما که اشتهات زیاده بچت پسره

نگو حالم بده برو سر سجده بذار من  ویار شدید دارم هرشب سرم و امپول و قرص و دارو های قوی هیچ ...

واااای عزیزممممم....کلی شرمنده شدم از حرفم.....😔😔😔😔😔راستش من خیلی کم تحملم...این چند روز فقط گریه کردم. انشالله که بچه هامونو بسلامت بغل بگیریم هردو

واااای عزیزممممم....کلی شرمنده شدم از حرفم.....😔😔😔😔😔راستش من خیلی کم تحملم...این چند روز فقط گر ...

ناشکری نکن

من از سر کارم از پروژه ام از شوهرم از خونه ام از همه چیز افتادم

ولی میگم از من بدتر هم هست

خدا رحم کنه

ان شا الله کفاره ی گناهام باشه

عزیزم ان شا الله نی نی قشنگت سالم و صالح و خوش رو و خوش روزی و خوش قدم و خوش صورت و خوش سیرت بیاد بغلت

توکل به خدا

مادر شدن صبورت میکنه

صبور نشی بچه تلافی میکنه سرت

چون بچه ارامششو از تو میگیره و اگر بهش ارامش ندی بی قرار میشه و وقتی بی قرار شد زندگی برات جهنم میشه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
ناشکری نکن من از سر کارم از پروژه ام از شوهرم از خونه ام از همه چیز افتادم ولی میگم از من بدتر هم ...

ممنون عزیزم از حرفای قشنگت..‌انشالله همه ی دعاهای قشنگت برای خودتم برآورده بشه‌.‌‌‌...هم سنیم ولی شما پخته تر و عاقلترید.  قطعا مادر خوب و مهربونی خواهید شد.😍😍😍😍😍

ممنون عزیزم از حرفای قشنگت..‌انشالله همه ی دعاهای قشنگت برای خودتم برآورده بشه‌.‌‌‌...هم سنیم ولی شم ...

سلامت باشی گل دختر

خدا حفظتون کنه شما هم مامان بههترینی میشی همین که فداکاری کردی و با خون و مغز استخوانت رشدش میدی یعنی یک ایثارگر بزرگی

ان شا الله بقیه ی بارداریت و بارداری های بعدیمون اسون باشه

توکل به خدا