2777
2789
عنوان

من و سه تا فرزند و رفتن به سر کار ..

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 51 پست

ولی دوس دلرم اگه پسرم مهد .. دخترمم بفرستم یا با هم تو ی مهد باشن .. یا یکی ش را من ببرم یکیش را باباشون .. هر دوشون مهد برن بهتره .. فکر میکنم اونجا بالاخره ی ناظر هست .. یکسی هست جواب آدم را بده .. البته همه چیز دست خداست .. 

یکی تو ساختمونمون گفت دخترت را بیار خونمون برات نگه دارم 400 میگیره اما به دلم ننشست .. نمیدونم والا شاید بازم به خاطر خود بچم بگذارمش پیش اون .. اما دلم راضی نمیشه .. دوست دارم نزدیک خودم باشن .. احساس آرامش بیشتری دارم ِ.. من نگرانیم بذا موقعی هست که تو ماشین دوتاشون را بخوام ببرم و بیارم .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بنده خدا مامانم نمیتونه .. تازه خونشون از ما دوره من شرقم .. مامانم غرب 

اگر میتونستی عالی بود دوتا کوچیکا با شما دخترتون با باباش بزارید نزدیگ شوهرتون ولی در مورد مهد خوب تحقیق کنین اما یچیزی بگم هزینه ای ک میخوای برای مهد بدی دوربین مداربسته و شنود بذار خونه پرستار بگیر راحت وقتی میای غذا خورده و راحت و ... 

چون کوچولوئن تو خونه خودنون راحت ترن شیرتم مجبوری بدوشی بذاری

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
به نظر من پرستار بگیر.گناه دارن صبح به صبح از خواب بکشونیشون بالا. بعدشم دنبالت گریه کنن. تا الان با ...

آره راست میگه تا ساعت 9/5 یا 10 خوابن بعدشم بیدار میشن تو خونه ی خودشون با چیزاشون بازی میکنن تا شما بیای ؛ مهد خیلی بده مخصوصا واسه شیرخوارها

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

سلام دوستان 

بالاخره با همسری تصمیم گرفتیم این دو تا جوجه را بزاریم مهد دخترمم تابستون را راحت توی خونه با خواب و برنامه های بعد ظهرش سر کنه .. از ساعت 2 تا 6 میره کلاس شنا و زبان و تار البته فقط روزهای فرد ..