2777
2789
عنوان

من و سه تا فرزند و رفتن به سر کار ..

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 51 پست

با دوتا بچه کوچیک بری سر کار؟اگه همه ی جوانب و سنجیدی برو،ولی من باشم فعلا بیخیال کار میشم بچه ها واجبترن

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

سلام نوشین جان .. ما مرخصیمون 6 ماه بوده خودمم رفتم دیوان عدالت اداری و سه ماه دیگه گرفتم .. مدیرم برای امسال قراردادم را 6 ماهه بسته .. مجبورم فعلا برم تا مبادا اخراجم نکنن .. حالا شاید تو زمستون باز بتونم مرخصی بگیرم .. اما میترسم باز بچه ها هوایی بشن .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فرفری جون .. میترسم تو ماشین زمانی که دارم رانندگی میکنم اونا بیقراری کنن .. اون موقع چه کنم پش ...

خب اینم هست ولی از این طرف میتونی یک ساعت بیای بیرون شیر بدی بچتو بری یا اگه خدایی نکرده مریض شدن یا کاری چیزی بیقراری و... کردن سریع بری مهد ببینی چی شده

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه هات زود به مهد عادت میکنن خودت ولی اذیت میشیا مهد برای بچه هشت ماهه دردسرش زیاده 

بنظر من نزدیک محل کارت بزار اگه خدایی نکرده چیزی بشه سریع خودتو برسونی بچه آن دیگه زمین میخورن تب میکنن هزار تا چیز ممکنه پیش بیاد 

من شرایطت رو نمیدونم ولی چون تجربه شو داشتم میگم با بچه دو ساله و هشت ماهه خیلی سختت میشه 

خداقوت عزیزم

استاتر جان 

اگه ساعت کاریتون طوری هست که زود از محل کارتون میاین ( مثلا یکی 5 تعطیل میشه یکی 2) مهد نزدیک منزل بزارین که از محل کار که بر میگردین بیاین بچه ها را از مهد بر دارین و برین خونه ( تا توی ماشین زیاد نباشن چون بچه ها کوچک هستند و موندن زیاد توی ماشین در حالی که شما در حال رانندگی هستین به صلاح نیست ) 

اگه ساعت کاریت زیاده بزار مهد نزدیک شرکت که تا از محل کارت میای بتونی سریع خودت و به بچه ها برسونی 

در خصوص بچه مدرسه ای هم بهتره نزدیک محل کار همسرتون باشه .. مسئولیت هر سه تا با شما نباشه بهتره

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
سلام فرفری جون .. میترسم تو ماشین زمانی که دارم رانندگی میکنم اونا بیقراری کنن .. اون موقع چه کنم پش ...

هیچی عادت میکنن شمام عادت میکنی به گریه هاشون مگه تا الان مسیر طولانی نبردیشون؟

مال من یکیش دیروز سه ساله شد اون یکی چهارماهه ست یه موقعایی حال میکنن با هم تو ماشین گریه کنن دیوونم میکنن 😅

استاتر ولی پرستار برای شما گزینه بهتریه 

هم دو نا بچه ها را تو خونه نگه داری میکنه هم بچه مدرسه ای بعد مدرسه میاد خونه راحت

ممنون فروغ جان .. درسته به نظرم پسرم همچنان بره مهد بهتره چون تو سن یادگیریه .. الان من فقط دختر کوچیکم را نگه میدارم صبح همسری دختر و پسرم را میبره .. دخترم میره مدرسه .. پسرم مهد .. 

گیلاسی جان از پرستار میترسم .. البته اگه یه مطمئن پیدا بشه هم برا خودم خوبه هم بچه ها .. اما میترسم ...

از الان قبل از اینکه بری سر کار امتحانی بیار 

شاید راضی شدی 

یا حداقل یکی را ببر مهد اون یکی که کوچکتره بمونه با پرستار