2777
2789
عنوان

جاری بد

4432 بازدید | 77 پست

من یه ادم هنری هستم و اهل موسیقی و اصلا اهل مادیات نیستم اما کارمندم یه ماشین 206 دارم پدرم هم ساختمون ساز پولداریه که تو شهر معروف شوهرمم کارمنده ولی برادر شوهرمم دندونپزشکه و زنش هم معلم بابای جاریم هم دندون پزشکه و خیلییی فیس و افاده ای همیشه سعی داره خودشو بالاتر از من ببینه و جلو مادر شوهرم خودشیرینی میکنه و من واقعا میفهمم که مادرشوهرم اونو بیشتر دوسداره هم چون خانوادش مثلا بابای خفن تری داره هم همکارن باهم من واقعا سعی میکنم که باهاشون خوب باشم که برای همسرم مشکلی پیش نیاد ولی اینکه هردفعه جاریم واسه هرس دادن من میاد حرف میندازه چقد طلا جواهر داره چقد پول نقد داره حس میکنم خیلی واسه همسر زن خدبی نیستم:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم درد تورو دارم جاریم تو شهدرداری کار میکنه من خونه نشین کلی مول درمیا ه.هرمناسبت بشه کلی برنج و گوشت میدن اونسری انقد عیدی دا ن رف ی تک پوش خرید ب چ گندگی .ولی من فقط ی حلقه دارم و نشون.من خونه نشینم هیچ سرگرمی ندارم ک حتی. ی قرون دربیارم

همه چیز ک مادیات نیست

خیلی وقتا تاثیری ک رفتار و معاشرتمون روی آدمها داره؛

چیزهای دیگه نداره واقعا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چه ربطی داره  وظیفه شوهرته که طلا برات بخره  وقتی اون داره و تو نداری ینی شوهرت همسره خو ...

مثلا میگه من 100 تومن واسه پول ماشینمون کمک کردم به همسرم اما خب من ته کاری که واسه شوهرم میکنم واسش گوشی و اپل واچ و خرده ریز مثل اینا میخرم 

چقد سطح افکارتون  پایینه 

البته ببخشید

اما یعنی چی که بخاطره کار و درآمده پدراتون ارزشتون بالاتر باشه یعنی هر کی پولدارتر ارجش بیشتر

انسان باید انسان باشه😏😏😏

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

خب جاریت میخواد هرست بده تو چرا همچین اجازه ای بهش میدی؟ اگ اهل مادیات نیستی پس نباید برات مهم باشه

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.                          
بدی ای ندیدم تو جاریت عزیز دلم 

بدیش اینه که همیشه سعی میکنه به من بفهمدنه من خیلی پایینم و اون زن بهتریه واسه شوهرش مثلا میگه تو همیشه داری پیانو میزنی شعر میخونی کی خونه داری میکنی بیچاره شوهرت چجوری تحمل میکنه یا مثلا کمک نالی نمیکنی به همسرت 

مثلا میگه من 100 تومن واسه پول ماشینمون کمک کردم به همسرم اما خب من ته کاری که واسه شوهرم میکنم واسش ...

زندگی خودت کن مهم نباشه این حرفا برات

همیشه سعی کن خودت باشی حرفا دیگران برات مهم نباشن

بدیش اینه که همیشه سعی میکنه به من بفهمدنه من خیلی پایینم و اون زن بهتریه واسه شوهرش مثلا میگه تو هم ...

خب جوابشو بده عزیزم...من اگه یکی اینجوری بهم بگه تو روش بهش میگم حسودیت میشه کاملا معلومه....