2777
2789

تشویقش کن،مدام ازش تعریف کن

باهاش صحبت کن بگو تو که بلذی با صدای بلند بگو

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که من میدونم اینه که وقتی بچه رو زیاد دعوا کنن ساکت و مظلوم میشه و بی اعتماد به نفس 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تشویقش کن 

وقتی اشتباه میکنه یا اشتباه میگه تخریبش نکن دعواش نکن بهش بگو آفرین که بازم همینو گفتی اینم نظریه !

نترسونش به معلمشم بگو وقتی اشتباه گفت چیزیو دعواش نکنه بچه ترسیده میشه دیگه نمیگه 

یاد بچگیای خودم افتادم چقدر مامانم کاری کرده بود باهام که تو مدرسه که هیچ تو جمع هم می‌ترسیدم حرف بزنم همه مسخرم کنن یا دعوام کنه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ازش تعریف کن،از تواناییاش بگو بعد بگو به خاطر لین کارش بهش افتخار می کنی و باعث سربلندی و خوشحالیت میشه،بعدم ببین شاید توی مدرسه مشکلی داره حالا یا بچه ها یا معلم و اونو تو خودش نگه میداره بهش اجازه بده حرف دلشو بدون ترس از قضاوت بگه و خوب حرفاشو گوش بده همیشه.

باید تو کلاس معلم ببرش پای تخته کلاسش چند نفره ؟

۲۰ نفره غیر انتفاعی به معلمش گفتم میگه من از همه میپرسم روزانه ولی خوب تو خونه بلده می‌ره اونجا جواب نمیده انگار یا متوجه سوال معلم نمیشه

ازش تعریف کن،از تواناییاش بگو بعد بگو به خاطر لین کارش بهش افتخار می کنی و باعث سربلندی و خوشحالیت م ...

ن همش خوبه از مدرسه میاد کلی تعریف می‌کنه میگه بازی کردیم باشگاه رفتیم خانممون پرسیدیم بغل کردیم و.... 

۲۰ نفره غیر انتفاعی به معلمش گفتم میگه من از همه میپرسم روزانه ولی خوب تو خونه بلده می‌ره اونجا جواب ...

جمعیتشون خوبه تو خونه براش تخته وایت برد بخر بزن به دیوار بگو درس رو برام توضیح بده با هم معلم بازی کنید یه بار شما معلم شو یبارم پسرتون اکرم هم بازی داره با هم بازیهایش معلم بازی بکنه