2777
2789
عنوان

از شوهرتون سیر نمیشین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 51 پست
جدا میشم😐شوهری که ادمه منظورمه

اخه مگه جدا شدن اسونه؟؟کلی تاثیر منفی داره رو زندگی و روحیه ادم!من ک خودم اینجورم اگ چیزی بدی ببینم واقعا میشکنم

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
اخه مگه جدا شدن اسونه؟؟کلی تاثیر منفی داره رو زندگی و روحیه ادم!من ک خودم اینجورم اگ چیزی بدی ببینم ...

عزیزم دیگه مثل قدیما نیست ازدواج هندونه در بسته باشه.من خودم الان ریز ترین جزئیات اخلاقیش رو میشناسم.هنوزم میگم دوسال دیگه رسمیش میکنیم

خوزستانم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه مثل قدیما نیست ازدواج هندونه در بسته باشه.من خودم الان ریز ترین جزئیات اخلاقیش رو میشناسم ...

ب نظر من ده سالم با مردا زندگی کنی هنوزم در بستس   هر زمان ممکنه ی اخلاق جدید ببینی ازش ک ناخوشایندت باشه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

والا من عاشق همسرمم كلى هم جنگيدم براش اما زياد تو دست و بالم باشه كلافه هم ميشم گاهى😁،بعضى وقتام در طول روز دلمم براش تنگ ميشه،جدا برم مسافرت بعضى وقتا ميگم آخ جون🙃سلام بر دوران بى مسئوليتى آخيش! بعضى وقتام عين كوآلا ميچسبم بهش! احساساتم قر و قاطيه من كلا الان كه فكر ميكنم🤣🤣🤣استارتر نصفه شبى منو دچار چالش كردى خواهرم😐حالا من چى بپوشم؟😁😁😁

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
والا من عاشق همسرمم كلى هم جنگيدم براش اما زياد تو دست و بالم باشه كلافه هم ميشم گاهى😁،بعضى وقتام د ...

من خودمم همینم.وقتی طرف پیشمه انگار کلافم وقتی دور میشه ی دلتنگ روانیم  !

من خودمم همینم.وقتی طرف پیشمه انگار کلافم وقتی دور میشه ی دلتنگ روانیم    !

والا بنظرم احساسات كاملا طبيعيه والا من از مامان خودمم گاهى كلافه ميشم،انقد همسرمو دوس دارم كه خودم حرصم ميگيره گاهى اما خوب كلافه هم ميشم دلمم برا مجرديم تنگ ميشه،احساسات آدما رو كه تافت نزدن يه روز دلش تنگ ميشه يه روز نه،من كه اينجوريم اما مهم اون كليته،كلا باهاش آرامش داشته باشى حله

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
والا بنظرم احساسات كاملا طبيعيه والا من از مامان خودمم گاهى كلافه ميشم،انقد همسرمو دوس دارم كه خودم ...

سخنان زیبا و تاثیرگزاری بود.متچکرم