2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت من!

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 68 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همینطوره.اصلا تعریف نمیکنه.ایراد الکی هم خیلی میگیره.من دیگه محلش نمیزارم

بعضی از مردها خیلی از زنهاشون تعریف میکنن.خوش به حال زن هاشون.  

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

درست نکن... بگو ذوقم کور شده.. تشویق لازم دارمممم... برای من جواب داد

البته شوهر من پاشو اشپزخونه نمیزاشت ولی کلی تعریف میکرد.. منم گفتم تنهایی خسته میشم همه کارارو بکنم.. یا کمکم کن یا کمک هیچ کار نمیکنم.. الان تقسیم کار کردیم البته باز کار من 10برابر اونه ولی از هیچی بهتره  

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
عنق و ایرادگیر و ضدحال

ناراحت نشیا ولی اینقد ازین آدمای ایراد گیر و بی لیاقت بدم میاد جات بود کوفتم جلوش نمیزاشتم تا بفهمه که تو چند ساعت اونجا براش زحمت میکشی قدر بدونه بی لیاقت

در خرابِ غفلت آبادیم ما؛درخزان زندگی؛شادیم ما از بهاران غافلیم و دل خوشیم؛همچنان بی حاصلیم و دلخوشیم.
حالا که دستپختت خوبه طرز تهیه قورمه سبزی پلیز.

سبزی قورمه رو خوب سرخ کن پیاز نگینی گوشت رو توش تفت بده ادویه بزن سبزیت رو با گوشت تفت بده لوبیا چیتی که خیسوندی بدون آب بریز رو گوشت و سبزی تفت بده یه قاشق رب بزن و در آخر آب تصفیه اضاف کن دو تا لیمو عمانی هم سوراخ کن بنداز توش در آخر پخت گردلیمو و نمک و فلفل بزن

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
دلم می سوزه كه روزه  می گیره یا مواقع عادی غذا می بره. ولی اشتباه می كنم خودمو به زحمت می ندازم

مرد ايراني يعني ناسپاس 

اينارو رو بهشون بدي پررو ميشن

بزار در حسرت دستپختت باشع تا بفهم زحمت يعني چي

بزار يا خودش بخره يا درست كنه

بهش بگووو عزيزممم از بس غذاهام تكراري ي مدت بيرون بخوريم يا تو هم درست كن منم خستم 

روزه هس ك باشه

كسي ك اخلاق مسلموني نداره و خانومش ك اينقد زحمت ميكشه با رفتارش اذيت ميكنه ببخشيد ارزش نداره

بنظرم خيلييييي ليلي ب لالاش گذاشتي پررو گستاخ شده

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭