2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت من!

1369 بازدید | 68 پست

دستپخت و دیزاین غذاهای من زبونزد دوس و فامیل و آشناست. غذاهام متنوع و عالیه. تعریف از خود نیست ولی دستپختم از خواهرشوهر و مادرشوهر و جاریم حداقل خیلی بهتره. غذاهای اونا رو به زور می خورم! اون وقت همسرم تعریف كه نمی كنه، هیچ، وقتی همكاراش از دستپختای خانوماشون میگن، میاد واسه من تعریف می كنه. خانومایی كه دستپختشونم افتضاحه و همسرم وقتی خونه هاشون می ریم، بعدا بهم میگه كه خیلی بد بوده.

من نمی فهمم چرا همكاراش، بی هنری خانوماشونم هنرمندی نشون میدن اون وقت ایشون، ففط می گرده یه ایراد بیخود از غذاهای من می گیره. ایرادها. الكی. بس كه بی لیاقته 😒 

با زحمت و ذوق، خسته و كوفته از سر كار میام براش غذا درست می كنم. اون وقت یه تشكر با حالت تمسخر می كنه و حالمو می گیره با این كاراش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شوهرت و با تخم مرغ تنها بزار خودش كم كم ميفهمه

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

میخواد پررو نشی.بعضی مردا اینجورین

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

شوهرت کما ل گرا هست...

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞