2777
2789
عنوان

چرا یه بچه به ما نمیده

377 بازدید | 49 پست

خدارو میگم

شوهرم عاشق بچس

منم خیلی دوسدارم

ولی خدا نمیده بهمون

تیروییدم مشکل داره 

نمیدونم چیکارکنم

فعلا دارم اونو درمان میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر داشته گلم خدا هر وقت که صلاحت بدونه بهت بچه میده نگران نباش اینکه هی بهش فکر کنی بدتره باید ریلکس باشی ورزش کنی تغذیه خوبی داشته باشی انشالله خدا هر وقت وقتش بشه بهت نی نی میده 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

هههی 

پس من چی بگم دوبارباردارشدم ونشد

آخریه که الان چهل روزه سقطش کردم زنده بود وپسر ولی گفتن سندرم داون داره

داغونم سنم بالاس که اولیه میموندالان سه ماه به دنیا اونده بود😔

ان شاالله دعا کن یه صلوات بفرست حداقل

عنوان تاپیکت رو دیدم اول یه آیه الکرسی برات خوندم بعد اومدم تو تاپیک.انشالله به زودی میایی خبر بارداریتو میدی

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

چی رو چک کنم؟؟تیروییدم ۶

انتی tpo 

یه فاکتور تیروییده... اکثرا این مورد باعث میشه باردار نشی یا باعث سقط میشه، منم داشتم نمیدونستم همش سقط میکردم😞

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

هههی پس من چی بگم دوبارباردارشدم ونشدآخریه که الان چهل روزه سقطش کردم زنده بود وپسر ولی گفتن سندرم د ...

ان شاالله به زودی باردار بشی بچت صحیح و سالم به دنیا بیاد

من حتی باردار هم نمیشم 

نمیدونم وقتی باردار  شدم چه حسی میخوام بشم