2821
2789
عنوان

سلام بر کنکوری های خسته

216 بازدید | 12 پست

والا ماجرا اینوطریه من نوسانی شدم بشدت دیروز سرحال و خفن بودم هم زیست خوندم و تست هم ریاضی این اوضاع برام تکراری باز امروز انرژی ندارم اصلا هم نمیخوام جا بزنم و ...تهش هر سال ادما قبول میشن تنها مشکلم اینه روزایی که نوسان پایین هستم چه کنم دیروز حتی 3 ساعت دیرتر ناهار خوردم چون داشتم میخوندم ولی امروز ایششش

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم این یسالو ب خودت سخت بگیر ایندتو تضمین کن بلند شو دستوروتو بشور دو دقیقه بشین و ب هیچی فکر نکن ی تیکه شکلات بخور ب هدفت فکر کن و ادامه بده تو خیلی قویی مطمئنم از پسش برمیای چیزی نمونده تا کنور

یه شعر بود سال کنکور مثل پتک میخورد تو سرم همیشه اون موقع عمل نکردم بهش ولی الان معنی شو میفهمم رهرو ...

خوب روزی 8 9 ساعت هر روز لازمه من مثلا دیروز خوندم الان صفر انرژیم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

روزی ۴ ساعت ولی هر روز بخون

واقعا خوب این خیلی کمه این 4 ساعت رو همین الان میتونم استارت بزنم

پشت کنکوری هستی؟از کی شروع کردی من نمیریم به هیچی کلافم اسی چیا حوندی

خیلی وقته شروع کردم ولی باید تا تهش برم دیگه الان خسته شدم پارسالم از اسفند شل کردم

2825
2823
2791
2779
2792