2777
2789
عنوان

حالا چه غلطی بکنم یعنی شوهرم دختر صیغه کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14737 بازدید | 187 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم اجازه نده شوهرت قاطیه این کارا بشه ...یکی هم واسه خودش می گیره ها خدای ناکرده...پسره مگه چ نسبتی داره با شوهرت؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

عزیزم تابلوی شوهرت دروغ میگه.طرف مگه خودش زبون نداره اصلا چرا دختره به شوهر شما پیام بده بگه ببخش چرا به خود طرف پیام نداده.شما رو چی فرض کرده .هر ادم ساده ای متوجه میشه دروغه

عزیزم تابلوی شوهرت دروغ میگه.طرف مگه خودش زبون نداره اصلا چرا دختره به شوهر شما پیام بده بگه ببخش چر ...

آره منم بهش گفتم مگه آخه نفهمم من تابلو قشقرق به پاکرپاکرد رف تاحالا نیومد خونه 

چکارکنم  درمانده شدم به نظرتون باخانوادم درمیان بزارم بیان ته تو شو دربیارن؟

بگو بیان ...البته اگه امکانشو داری ‌..بدتر نشه زندگیت...پشتت هستن؟بذار بیان ی گوشمالی حسابی بدن...حداقل با مدرک و رویارویی اون دو نفر سوتفاهمو با احترام برای تو حل کنن...بگو حق دارم شک کنم ...غیر طبیعیه...شغل شوهرتم که نیست عزیزم باید درکت کنن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

معلومه كار خودسه النم وفته بيرون با دختره هماهنگ كنه استارت. پيشو نگير اومد اصن حرف نزن باهاش اگه اومد سمتت دوباره بحثو باز كنه بدون ميخواد ماس مالى كنه و دقيقه اى شك نكن ك كار خودشه

سلام زندگییییی جون اولا از اوضاع پیش اومده خیلی متاسفم، ثانیا اگه هم خدانگرده صیغه کرده باشه قانونی و عرفی اسمشو خیانت نمیزارن چون محرمش بوده و شرعی بوده اینو از خودم نمیگم ببخش که ناراحتت میکنم ، در ضمن بهتره بری پیش یک مشاور ازش بپرسی امکان وکیل شدنش برای صیغه دونفر دیگه هست؟ اگه جوابش مثبت بود بخاطر بچه هات بچسب به زندگیت ، به خانواده ها نکش اگه شوهرت بیگناه باشه بخدا آبروش میره و دیگه زندگی جهنم میشه، اول حسابی تحقیق کن و وقتی مطمئن شدی و جای شک و شبهه نبود اونوقت هرکاری میتونی بکن موفق باشی گلم