یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که اول سینه هام درد گرفت بعد موعد پریودی چنان دردی داشتم که هر لحظه منتظر اومدن پریود بودم اما قبلش چندبار تست وایتکس دادم وتقریبا مطمئن بودم ایندفه گرفته دوروز بعد از موعدم بی بی زدم وسریع مثبت شد وآز دادم فرداش که تیترم بالا بود الانم تو هفته نهم ان شاالله به حق پاکی این نی نی ها همتون از جواب مثبت خوشحال شید من ایندفه رو زدم به حضرت مریم وعیسی که دستمو گرفتن تاریخ تولد نی نی هم افتاده روز تولد حضرت مسیح😇😇😇😇
عزیزم من همیشه زمان پریودی هیچ علائمی مثله سینه درد واینا نداشتم فقط همون روز پری دلم درد میگرفت ظرف یکساعت پریود میشدم ولی اون ماه تقریبا دوهفته بعدازاقدامم سوزش سینه شدیددددد طوری ک اصلانمیتونستم یکجا بند شم تکرر ادرار شدیدددد طوری ک همسرم میگفت توقبلاروزی دوبار میرفتی حالا چیشده اعتی دوبارمیری شباازخواب بیدار میشدم ازتنگی نفس و.....هست روز هم قبل موقع پریودی بی بی چکم مثبت شد ولی کمرنگ