بعد یک ماه کات پیام داده میگه دوست دارم عاشقتم نمیخام ازت جدا بشم ولی ما قسمت هم نیستیم تو رو به من نمیدن من زندگی سختی دارم نمیخام بدبختت کنم 😭🥲 منم گفتم اینجوری نمیشه تا کی اخه
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساده نیستم همه چیشو میدونم تفاوت فرهنگی و خانوادگی زیادی داریم ولی خب از این حجم از ترسو بودنش بدم م ...
این آدم به دردت نمیخوره همون بهتر اکس بمونه .زندگی همش که عشق و عاشقی و دوست داشتن نیست .همون تفاوت ها بعد چند ماه خودشو قشنگ نشون میده و وسط میدان زندگی شروع میکنه به رقصیدن
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
خب اگه دوسم نداره چرا باز برگشته اینا رو میگه خب میرفت دیگه رفته بود که
گفتم که ساده ای ..میخواد دوباره بشی دوست دخترش.مدت زیاد تو اب نمک نگه داره و آخرم بگه ننم برام پسند کرده و روزهایی که با تو حرف میزدم حالم خوب بود .دیگه مزاحم هم نشیم