بعد یک ماه کات پیام داده میگه دوست دارم عاشقتم نمیخام ازت جدا بشم ولی ما قسمت هم نیستیم تو رو به من نمیدن من زندگی سختی دارم نمیخام بدبختت کنم 😭🥲 منم گفتم اینجوری نمیشه تا کی اخه
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
ساده نیستم همه چیشو میدونم تفاوت فرهنگی و خانوادگی زیادی داریم ولی خب از این حجم از ترسو بودنش بدم م ...
این آدم به دردت نمیخوره همون بهتر اکس بمونه .زندگی همش که عشق و عاشقی و دوست داشتن نیست .همون تفاوت ها بعد چند ماه خودشو قشنگ نشون میده و وسط میدان زندگی شروع میکنه به رقصیدن
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
خب اگه دوسم نداره چرا باز برگشته اینا رو میگه خب میرفت دیگه رفته بود که
گفتم که ساده ای ..میخواد دوباره بشی دوست دخترش.مدت زیاد تو اب نمک نگه داره و آخرم بگه ننم برام پسند کرده و روزهایی که با تو حرف میزدم حالم خوب بود .دیگه مزاحم هم نشیم