2777
2789
عنوان

اکسم میگه ما قسمت هم نیستیم

124 بازدید | 11 پست

بعد یک ماه کات پیام داده میگه دوست دارم عاشقتم نمیخام ازت جدا بشم ولی ما قسمت هم نیستیم تو رو به من نمیدن من زندگی سختی دارم نمیخام بدبختت کنم 😭🥲 منم گفتم اینجوری نمیشه تا کی اخه

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

چه تریپ مظلومیت گذاشته .تو چه ساده ای

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه تریپ مظلومیت گذاشته .تو چه ساده ای

ساده نیستم همه چیشو میدونم تفاوت فرهنگی و خانوادگی زیادی داریم ولی خب از این حجم از ترسو بودنش بدم میاد

من وقتی ۱۷ ۱۸ سالم بود یکیو دوس داشتم اونم اینارو به من میگفت بعد ها فهمیدم اصلا علاقه ای نداشته به ...

خب اگه دوسم نداره چرا باز برگشته اینا رو میگه خب میرفت دیگه رفته بود که

ساده نیستم همه چیشو میدونم تفاوت فرهنگی و خانوادگی زیادی داریم ولی خب از این حجم از ترسو بودنش بدم م ...

این آدم به دردت نمیخوره همون بهتر اکس بمونه .زندگی همش که عشق و عاشقی و دوست داشتن نیست .همون تفاوت ها بعد چند ماه خودشو قشنگ نشون میده و وسط میدان زندگی شروع میکنه به رقصیدن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

پسرها اینطورین هر وقت دلشون میخواد برمیگردن ببین تو هنوز دوسش داری یا نه

سعی کن بازیچش نشی قشنگم . بر اساس تجربم میگم این ادم به دردت نمیخوره

🙄

گفتم که ساده ای ..میخواد دوباره بشی دوست دخترش.مدت زیاد تو اب نمک نگه داره و آخرم بگه ننم برام پسند کرده و روزهایی که با تو حرف میزدم حالم خوب بود .دیگه مزاحم هم نشیم