2777
2789
عنوان

به هیچ وجه زن نبایدجرات وجسارت داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 52 پست
یاد روانشناسی افتادم که با همسرم چندوقت پیش رفته بودیم.تاسف آور بود حرف ها و تزهاش.مثل همین استاد آن ...

اینا زن ستیزن بدتر مردارو پورو میکنن میگن توضعیف سست باش بمیر تامردت احساس قدرت کنه زندگیت روبه راه باشه

اینکه زن یا مرد باید چجوری باشه ، بستگی به تصویر ایده آلیه که از اون جنسیت تو ذهنمون داریم...اینکه بقیه دنیا چقدر با تصویر ذهنی ما موافق یا مخالف باشن یه ذره هم مهم نیست ولی برای همشکل شدن با اون تصویر زیبا باید رجز خوانی و واکنش های منفی مخالفان رو تحمل کرد

اگر دوست داشته باشی زنی وابسته و لطیف و حساس باشی ،فمینیست ها بهت حمله میکنن و بهت میگن ذلیل و ضعیفه و جدیدا میگن همسران قری...اگر بخوای مسلط و مستقل و قوی باشی بهت میگن کارات مردونه است و شوهرت رو سرکوب میکنی و مردها ازت متنفر میشن و ...

در هر حالتی هم مورد حسادت نیمی از جمعیت همجنسان خودت هستی چه اینوری باشی چه اونوری...

در نهایت نظر شخصی من اینه که هررر جوری آرامش به خودت و خانوادت برمیگرده باش گ و ر  بابای ( با عرض معذرت ) هر روانشناس و کارشناس و ال و بلی که میخواد برای همه نسخه بپیچه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن باید جسور و قوی باشه تا بتونه حقشو بگیره تو طول زندگی مشترکم پابه پای همسر وایسادم.جاهایی که حت ...

اره خب زنی ک توسری خور باشه زندگیش اروم تره اینو روانشاناسامیگن 

به نظرم یه نمونه از مردای جامعه هستند که اصلا دوست ندارن زن حرف بزنه و نظر بدن ...دوست دارن هر چی میگن زن بگه رو چشمم بدون عقل و فکر....و اگه زن مخالفت کنه به هر ترفندی نظرشو سرکوب میکنن...نمونش همسر من که بسیار ادعای اپن مایند بودن میکنه ولی تو عمل 😐😐😐😐😐

لطفا به همه روان شناسها تعمیم ندید     ....تو هر قشری بی سواد و نظریه پرداز از طرف خودش پی ...

تعمیم ندادم میگم خیلی ازدکترامون اینجورین خیرسرشون درس خوندن البته  به قول یاسربینام(هیچ وقت فکرسنتیه ماهابروز نمیشه)

بدبختی ما از وقتی شروع شده که یه عده روان شناس نما اومدن توی کانالهای تل گرام و وویس و سخنرانیهاشونو پخش کردن، کانال زدن و الکی معروف شدن

خلاصه حرفشونم اینه که مرد غرور داره هر کاری کرد زن باید سکوت کنه. بد خانوادشو پیشش نگه که خاطرش مکدر نشه😒

لباسای جذاب بپوشید براش تا چشم و دلش سیر بشه. غداها رو تزیین کنید اصلا مرد شکمش براش مهمه. به مسائل جنسی خیلیییی توجه کنید مرد نیاز داره😒 بیرون پره از هزار تا زن و دختر خوشگل. کمین کردن شوهراتون برن بیرون شکارشون کنن😐😒

بهمون گفتن واسه گرفتن دو ریال پول هزار جور ناز و عشوه بیاید براش، مراقب باشید اقتدارش نشکنه. زن باید خونه دار باشه که به بچه ها خوب برسه. زن اگه مستقل باشه اقتدار مرد شکسته میشه...

به این ترتیب از زن یه موجود وابسته و توسری خور ساختن. بعضی از زنای امروزی رو با یه خروار آرایش و تیپ امروری نبینید. اینا انقدر اعتماد به نفسشون ازشون گرفته شده که اگه شوهرشون بهشون اخم کنه انگار دنیا تموم شده...

به نظرم یه نمونه از مردای جامعه هستند که اصلا دوست ندارن زن حرف بزنه و نظر بدن ...دوست دارن هر چی می ...

دقیقا این جورافردا ضعیف هستن ک فک میکنن اگ  بحرف زن گوش بدن ازشون کم میشه  البته بیشتر این نتیجه اموزش والدینشون هست

بدبختی ما از وقتی شروع شده که یه عده روان شناس نما اومدن توی کانالهای تل گرام و وویس و سخنرانیهاشونو ...

گل گفتی چه بسازن هایی که چشم گفتنو زندگیرو وقف شوهرکردن اخرسرباخیانت شوهر روبرو شدن چون همچین موقعی دل اقارو یه زن جسورو مقتدر وغیرقابل نفوذ میبره وزنش دلشو میزنه

والا تو خونه من سوسک که بیاد با اینکه از شوهرم حسابی حساب میبریمو احترام میدارم میگه پاشو سوسکو بکش ...

خخخخخ همینو بگو یه مثالا میزنن ادم شاخ درمیاره میگه اینو دیگ ازکجات دراوردی