2777
2789

سلام بچه ها الان کلاس مجازیه انلاین داشتم روانشناسه ک مرد بود میگف زن نباید جرات وجسارت داشته باشه اگه داشته باشه اون دیگ زن نیست زن باید فقط لطیفو سست باشه!!!! و این که زنی که پار روی سوسک بزاره روخیلی چیزای دیگ توزندگی هم پامیزاره !!!! خیلی خنده داره وقتی مردی میگ زن نباید پردلو جرات باشه یعنی چی؟ یعنی باید توسری خور باشه و جرات نکنه سربلند کنه  حالا فک کن این زنه بی جراتوجسارت بره توی جامعه چه بلایی سرش میاد؟ ....بنظرتون این  توجیح درستیه ک اگ زن سوسک بکشه ارخیلی خط قرمزای دیگ رد میشه؟ بنظرتون این شخص یه روانشناس تحصیل کرده هست یا یک ضدزن؟! دکترامون اینن دیگه وای به حال ادمای سنتیه جامعه ی ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناسه...خاکککککککک....

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

من متنفرم از همچین دکترایی امثال دکتر هلاکویی و این دکتریکه شما میگین خودشون مردن به نفع مردا حرف میزنن تو همین سایت به من گفتن سخنرانی دکتر هلاکویی رو گوش بده وقتی گوش دادم متنفر شدم ازش ، جرات نمیکنیم درموردش حرف بزنیم خانمای مدافع دکتر هلاکویی آدمو میخورن 

والا تو خونه من سوسک که بیاد با اینکه از شوهرم حسابی حساب میبریمو احترام میدارم میگه پاشو سوسکو بکش بگم خودت برو یه اخم میکنه برق از سه فازم میپره . میگه بدو بگیرش حالا منم چندشم میشه اما میکشم دیگه. پس منکه سوسک کشم چرا شوهرم حرف حرفه خودشه اگه اونجوریه باید جامون عوص میشد. شوهرم زن ذلیل میشد میترسید ازم

من متنفرم از همچین دکترایی امثال دکتر هلاکویی و این دکتریکه شما میگین خودشون مردن به نفع مردا حرف می ...

حالا که جرات کردی کسی هم نخوردت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».