2777
2789
عنوان

فقر مردم بیکاری افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 65 پست
من که دیگه نمیکشم..ظرفیتم پر شده..دارم لبریز میشم..دیروزم شنیدم که بیمه تامین اجتماعی قراره ماهی چها ...

نگو ۴۰۰😲

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
من که دیگه نمیکشم..ظرفیتم پر شده..دارم لبریز میشم..دیروزم شنیدم که بیمه تامین اجتماعی قراره ماهی چها ...

ن ک مردن خرج نداره ...قبرم گرون شده 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه اقتصاد ایران از هم پاچیده ولی تو اطراف من  خانواده هایی که تا چندسال پیش متوسط بودن از ...

مشکل ایران با تورمش اینه که پولدارا پولدارتر میشن و متوسطا و فقیرا فقیر تر.تورم اینکارو مبکنه باعث اختلاف طبقاتی میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
مشکل ایران با تورمش اینه که پولدارا پولدارتر میشن و متوسطا و فقیرا فقیر تر.تورم اینکارو مبکنه باعث ا ...

دقيقا ميگن هميشه پي ميره رو دنبه 

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

پولم نداریم بریم از اینجا باید بسوزیم و بسازیم تا بمیریم 😢

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من ک دیگ لبریزم..انقد حرص خوردم خدایی هم سنای من اون دنیا دارن عششششق میکنن من چی ب فکر قسط قرض کوفت درد زهرمار اههه

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
پولم نداریم بریم از اینجا باید بسوزیم و بسازیم تا بمیریم 😢

اسیر شدیم خواهر...پاهامون بستست...  

یک عده فقیر و فقیرتر میشن یک عده ثروتمند و غنی تر  خدای همه هم یکی است تو این ماه رمضون یکی از خوردن باد کرده یکی یخچال خونش خالیه خدای همه هم یکی هست 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
اره.اینایی که فک کنم سابقه بیمه شون به پنج سال نرسیده چارصده.به شوهرم گفتن نخواستیم..برو قطعش کن..ما ...

خدا از باعث و بانی ش نگذره😥