2777
2789

سلام

سه ساله ازدواج کردم تک دختر بودم تو خانواده با کلی شرایط خوب و کلی خواستگار ک ب همه نه گفتم خواستگار هامم همه فامبل بودن بگذریم

شد تا من ازدواج کردم تمام خانواده ی پدری من ناراضی بودن ولی خودم راضی بودم از انتخابم خداروشکر الانم خیلی خوبیم

بابام ب ی مشکل مالی خورد ک همسرم کمک بابام کرد ولی تا الان شرایط جور نشده تا بابام بتونه قرض همسرمو بده سر همین پول من و شوهرم اختلافمون  افتاد کار ب جدایی رسید ک شوهرم در اخر خودش پیش قدم شد و باعث شد ک اشتی کنیم خونمونم عوض کردیم 

اینم بگم ک نزدیک 3 ماه هم طبقه بالا پدرشوهرم زندی میکردیم.

الان نزدیک ب 7 یا 8 ماهه ک خانواده ی شوهرمو ندیدم شوهرم میگ تا زمانی ک قضیه مالی روشن نشه اینجوری بهتره دوری

حامله هستم 3 ماه دیگم بچم ب دنیا میاد نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش پدر عزیزتون اشتباه کرده که پولو پس نداده حالا به هزارو  یک دلیل

همسرت هم به خاطره این میگه نری که اونا زودتر پولو وبدن البته فکرکنم

به هرحال اونا هم دارن پدربزرگ ومادر بزرگ میشن وحق دارن نوه شونو ببینن نباید ازشما به عنوان ابزار استفاده بشه عزیزم 

بامهربانی ودوستی بگو که مامان وبابام دارن پدر بزرگ ومادر بزرگ میشن وحق دارن منو داخل مشکلات مالی نکنید چ ون شرایطم خاصه

راستش پدر عزیزتون اشتباه کرده که پولو پس نداده حالا به هزارو  یک دلیل همسرت هم به خاطره این می ...

نه عزیزم اون نمیگ ک من نرم خونه پدر مادر خودم خونه پدر مادر خودشو میگه نرو ولی خودش میره و میاد 

جدی؟؟؟؟؟؟؟ خیلی بده مگه نه؟؟؟؟؟؟ 60 ملیون

خیلی بخدا من دیگه ناراحتی اعصاب گرفتم از بس بهش فکر کردم بر عکس شوهرم به بابام کلی بدهی داره یعنی هر ماه از حقوق بابام کسر میشه

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
نه عزیزم اون نمیگ ک من نرم خونه پدر مادر خودم خونه پدر مادر خودشو میگه نرو ولی خودش میره و میاد  ...

خوب اگرخودت دوست داری بری که ساده تر میتونی راضیش کنی ولی حالا بازم خانواده شوهرم برای شخص بنده زیاد مهم نیستن ولی اگربرای شما مهمه 

بدون سره زایمان همه میریزن خونت نگران نباش

خوب اگرخودت دوست داری بری که ساده تر میتونی راضیش کنی ولی حالا بازم خانواده شوهرم برای شخص بنده زیاد ...

برای منم اصلا مهم نیست الان راحت تر هم هستم فقد بیشتر برای تولد بچم میگم ک ی وقت نیان شوهرم اذیت بشه

برای منم اصلا مهم نیست الان راحت تر هم هستم فقد بیشتر برای تولد بچم میگم ک ی وقت نیان شوهرم اذیت بشه

میان بهت قول میدممممممم البته اون موقع شوهرت بابا شده وکلی ذوق داره وشاید خیلی کوتاه بیا ناراحت آینده نباش عزیزممممممم هرچی بخاد پیش میاد میاد!

خودتو اذیت نکن

نه عزیزم اون نمیگ ک من نرم خونه پدر مادر خودم خونه پدر مادر خودشو میگه نرو ولی خودش میره و میاد  ...

وا چرا اونجا نری؟ مگه بااونا دیگ چ مشکلی دارین

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 
میان بهت قول میدممممممم البته اون موقع شوهرت بابا شده وکلی ذوق داره وشاید خیلی کوتاه بیا ناراحت آیند ...

مرسی عزیزم از دلداریت 

خدا کنه

ی چند باری هم من زنگ زدم ب مامانش بعد از اشتی من وهمسرم ولی بازم اونا بی تفاوت بودن