2777
2789
عنوان

توی یک دوراهی گیر کردم اگ میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم حرف شوهرتونو گوش بديد بالاخره خونواده خودشن و بهتر ميشناستشون اما به نظر بعد اينكه حسابتون هم صاف شد با خونواده شوهرت سر سنگين بمون چون آدما تو سختيا روي واقعيشونو نشون ميدن و اونا هم ذات پول پرستشونو نشون دادن

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
به نظرم حرف شوهرتونو گوش بديد بالاخره خونواده خودشن و بهتر ميشناستشون اما به نظر بعد اينكه حسابتون ه ...

واقعااا ها خیلی خوب هم نشون دادن ذاتشونو من بیشتر برای این ناراحتم ک شوهرم اذیت نشه ک خودشم اینجوری میخواد 

ب نظرتون با خواهرشوهرم صحبت نکنم؟؟؟؟؟؟

واقعااا ها خیلی خوب هم نشون دادن ذاتشونو من بیشتر برای این ناراحتم ک شوهرم اذیت نشه ک خودشم اینجوری ...

اصلا دخالت نكن به نظر من كه شوهرتون تصميم درستي گرفته و شما رو از جنجال دور كرده تا آرامشتون حفظ بشه خودشم كه به خونوادش سر ميزنه پس اذيت نميشه 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
اصلا دخالت نكن به نظر من كه شوهرتون تصميم درستي گرفته و شما رو از جنجال دور كرده تا آرامشتون حفظ بشه ...

هدفش همینه ک من ناراحت نشم 

باید بیخیالشون بشم دیگ