2777
2789
عنوان

علت تكرر ادرار

| مشاهده متن کامل بحث + 51170 بازدید | 61 پست
آره گلم.17 روز بعد از تاخیر بتا 19.ودوروز بعدش بتا 71.من تنبلی تخمدان دارم.بخاطر همین تخمک گذاریم نا ...

منم تنبلي تخمدان دارم با آمپول و قرص به زور يه فوليكولم بزرگ شد كه اونم نميدونم اين ماه تونسته بارور بشه يا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمدان چپم تير ميكشه احساس ميكنم رحمم يهو منقبض ميشه

علائمت عیییین منه

به اضافه داغ بودن بدنم و خستگی و کوفتگی و کسالت

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
ببخشا همش سوال ميپرسم اذيتت ميكنم، خودت كه ميدوني آدم چقد دل شوره ميگره ، علايمت از كي شروع شد ؟&nbs ...

اشکال نداره گلم.

یادم نیست.تاپیک زیاد زدم راجب علایمم این ماه.برو تاپیکای دو صفحه اخرمو بخون. قشنگ همه رو توضیح دادم

منم تنبلي تخمدان دارم با آمپول و قرص به زور يه فوليكولم بزرگ شد كه اونم نميدونم اين ماه تونسته بارور ...

عزیزم من تنبلی شدید داشتم ولی با گیاه ۵ انگشت تنبلی من رفع شد .

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
هنوز به موعدم مونده ايشالا كه خدا خودش حاجتمو ميده و باردار ميشم 

انشاالله تو این ساعت عزیز و در جوار اقا برات دعا کردم انشاالله خواست خدا قرار بگیره.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.