2777
2789
عنوان

علت تكرر ادرار

| مشاهده متن کامل بحث + 51170 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که بارداری.منم تو اقدامم و تکرر ادرارم زیاده تحت نظر هم هستم مشکلی ندارم ۳ روز دیگه موعد پریودمه خیلی استرس داشتم ۱ساعت پیش بی بی چک زدم منفی بود☹به نظرتون زود زدم؟

عزیزم من تکرر ادرار داشتم برای چک آپ که رفتم فهمیدم زخم دهانه رحم دارم که یه مدل عفونته که با آنتی بیوتیک اوکی شد ، علایم‌دیگه مثل سوزش و خارش اینا نداشتم ، از طرفی شاید برای بارداری هم باشه ولی اون معمولا برای کسایی هست که از بارداریشون یه مقدار گذشته و رحم میخواد بزرگ شه و به مثانه فشار میاره باعث تکرر میشه 

ایشالله که بارداری.منم تو اقدامم و تکرر ادرارم زیاده تحت نظر هم هستم مشکلی ندارم ۳ روز دیگه موعد پری ...

آره گلم.منم شب زدم يه هاله خیییییلی تخیلی افتاد.صبح ناشتا زدم قشنگ خط افتاد.شمام صبح بزن ان شاالله مثبته.

من وقتی بتام 19 بود بی بی مثبت شد