2777
2789
نه عزيزم چيزي نيست با پريودت از بين ميره براي اطمينان ميتوني روز ٣ پريودت هم سونو بدي ببيني رفع شده ...

خیلی درد شدید دارم دیشب دردم گرفت رفتم بیمارستان این سونو واسم نوشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من ۵ روز مونده به پریودم چطوری فولیکول دارم

تنبلی تخمدان داری عزیزم

این ماه هم پریودت عقب میوفتع

شما اقدامو برو

توکل بخدا

ادم میشناسم سه ماه پریود نشده،بعدا حامله شده،یعنی تخمک گذاریش دیر بوده

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
اهان پس اون کیست ها چیه خطرناک نیست

اون کیست ها که ریزن

بخاطر تنبلی تخمدانت هست

موردی نیست که نگران باشی

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
اخه نوشته دو کیست فولیکولر  به قطر 21 و 30 نگفته که فولیکول آزاد کردم

اونی که ۳۰هست کیست شده..احتمالا با پریودت از بین میره،اون ۲۱اگه کیست نشه و ازاد بشه،احتمال بارداری داری..تنبلی تخمدان داری..اون تاپیکت خودنم که پنج روز مونده به پریودت..ولی بدون که ریت عقب میوفتع..حداقل دو هفته دیگه پریود میشی

پریودیم منظمه

شاید این ماه اینجوری شدی

البته ضخامتت خوب

ممکنه واسه اینع که پریودت منظمه

گاهی اوقات پریود رخ میده ولی تخمک گذاری نشده

یعنی سیکل بدون تخمک