2777
2789

الان هفته ی ششم....اوایله ینی....راهی هست بچه خوشکل بشه و تپل....اینم بگم خودم اضافه وزن دارم ۱۰ کیلو😔😔😔....اینم لحاظ کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگيد بدونم تپل دوست دارم نترس بابا منم اضافه وزن داشتم الان تو شيش ماهم چاق نكردم با رعايت خدا تا سه ماه اينده رحم كنه 😜😜😜ولي ديگه هرچي بياد وزن جنينه 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

خوشگلي تا حدودي ژنتيكي هست البته بعضي خوراكي ها توصيه شده كتاب ريحانه بهشتي رو بخون 

تجربه خودم اينكه قران زياد بخون و دعا بخون كه روي ني ني واقعا تاثير مي زاره

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
اینو بگم اگه خودت تپلی بچتم تپل میشه میشه اگه لاغری  مث من بچتم لاغر میشه تمام😃😃

خوشبحالت...کاش من لاغر بودم😔😔😔😔😔😔😔😔 اونقدر بیخیال میخوردم تا بچه م کپل میشد‌‌‌‌‌‌....

به منم بگيد بدونم تپل دوست دارم نترس بابا منم اضافه وزن داشتم الان تو شيش ماهم چاق نكردم با رعايت خد ...

والا خیلی میترسم. البته الان که اشتهام افتضاحه...سه روزه فقط چندتا رانی تونستم بخورم و یه کاسه سوپ

نه  من شدیدا لاغرم بچه مم تپل بود

حتما بچگیاتون تپل بودید.....من از همون بچگی تپل بودم...ینی ۴۵۰۰ بودم که دنیا اومدم. کلا خواهر برادرام اینطوری بودن خواهرزادمم که ۴۵۰۰ بود. ولی شوهرم لاغر بوده دنیا اومده...البته الان😆😆😆ماشالله

خوشگلي تا حدودي ژنتيكي هست البته بعضي خوراكي ها توصيه شده كتاب ريحانه بهشتي رو بخون  تجربه خود ...

حتما ..بله خواهرم هم قرآن زیاد میخوند و بچه ش ماشالله تپل و خوشکللللل