2777
2789
عنوان

برای تپل و خوشگل شدن بچه چیکار باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5708 بازدید | 31 پست
چرا تپل شه؟ که سنگین بشید و سخت‌تر به دنیا بیاد؟ وزن استاندارد حدودای ۲۸۰۰ تا  ۳۵۰۰ بهترین وزنه

آخه خوب بچه ی لاغرم آدم تو ذوقش میخوره.‌‌...خیلیا از همون اول یه چیزی میگن آدم ناراحت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بچگیاتون تپل بودید.....من از همون بچگی تپل بودم...ینی ۴۵۰۰ بودم که دنیا اومدم. کلا خواهر برادرا ...

آره  بچگیام تپل بودم    پس نگران نباش احتمال زیادبچه ت تپل میشه  من ازهمون روز که بی بی چکم مثبت شدتالحظه ای که نی نی بدنیااومد واسم بهترین روزابودن یادش بخیرچقدرذوق وشوق داشتم کلی برنامه ی غذایی واسه خودم نوشته بودم که چیابخورم چیانخورم 

آره  بچگیام تپل بودم    پس نگران نباش احتمال زیادبچه ت تپل میشه  من ازهمون روز ک ...

عزیزم.... آخه شما لاغر بودید ولی من با ۱۰ کیلو اضافه وزن موندم چی بخورم بخدا‌.....یه چیزی که منو چاق نکنه ولی بچه مم لاغر نباشه.....ینی هم خدا رو میخوام هم خرمارو😆😆😆

آخه خوب بچه ی لاغرم آدم تو ذوقش میخوره.‌‌...خیلیا از همون اول یه چیزی میگن آدم ناراحت میشه

با این وزنی که گفتم لاغر نیست، به اندازه است. قشنگی و بانمکی هم به تپلی نیست. من از اول ترجیح می‌دادم بچه‌ام تپل نباشه و خدا رو شکر با وزن طبیعی به دنیا اومد. به حرف دیگران هم کار نداشته باشید هر کاری که برای خودتون و بچه بهتره همون رو بکنید 

با این وزنی که گفتم لاغر نیست، به اندازه است. قشنگی و بانمکی هم به تپلی نیست. من از اول ترجیح می‌داد ...

واللا منم سلامتی خودم و بچه رو بیشتر دوس دارم... با این اضافه وزنم خوردن غذای زیادی بیشتر چاق میشم بیچاره میشم...خداروشکر الان که اصلا اشتها ندارم...بزور روزی ۵ تا بادوم میخورم. شیرم از فردا شروع کنم. از چاقی زیاد خعععلی میترسم. خیلی زیاد

واللا منم سلامتی خودم و بچه رو بیشتر دوس دارم... با این اضافه وزنم خوردن غذای زیادی بیشتر چاق میشم ب ...

پس به حرف این و اون که هی می‌گن روزی ۲ تا بستنی بخور و فلان بخور گوش ندید. کم هم نخورید. درست و به اندازه بخورید تا مواد غذایی کافی به بدن خودتون و بچه برسه. روزانه میوه و سبزیجات حتماً میل کنید. ماهیچه خوبه با آبش بخورید. سیب‌زمینی آب‌پز کنید با چاشنی بخورید. تو ماه آخر هم اگر هستید سعی کنید خنکی بخورید تا احتمال زردی بچه رو پایین بیارید. خودتون رو به هیچ وجه گرسنه نگه ندارید. همیشه تو کیف‌تون یک مشت آجیل و توت و انجیر و خرما و ... یا میوه یا شکلات (ترجیحاً شکلات تلخ) داشته باشید 

پس به حرف این و اون که هی می‌گن روزی ۲ تا بستنی بخور و فلان بخور گوش ندید. کم هم نخورید. درست و به ا ...

مرسی از توصیه های عالیت خانومی😘😘😘😘😘😘خدا خیرت بده 

مرسی از توصیه های عالیت خانومی😘😘😘😘😘😘خدا خیرت بده 

خواهش می‌کنم‌ عزیزم. تجربه‌های خودم بود.

اگر هم چیزی هوس کردی مثل بستنی یا پفک یا هر چی، بخور اشکال نداره فقط زیاده‌روی نکن.‌ ایشالا سالم و خوشگل به دنیا بیاد 😘😘

خوشبحالت...کاش من لاغر بودم😔😔😔😔😔😔😔😔 اونقدر بیخیال میخوردم تا بچه م کپل میشد‌‌‌‌‌‌....

من ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم تو بارداری بچم ۳۴۰۰ بود به وزن زیاد نیست

شیرت مقویه جاریم تپله بچه هاش تا به شیرشن خیلی تپلن الان دخترش ۴ماهشه ۸ کیلوئه هم وزن دختر۹ماهه من

نه بچه ی من بدنیااومدنی تپل بود چهارکیلو ودویست

شیرم پنج ماهه اول فوق العاده زیادبود بچه مم دوماهگی ۶ کیلوبود  ولی خودم مریض شدم یهو کلی وزن کم کردم شیرمم کم شد الان بچه م هست ماهشه نه کیلو شده تازه خیلی بخاطرشیرم ناراحت شدم ولی خب دیگه چه میشه کرد  

[QUOTE=59577669]نه بچه ی من بدنیااومدنی تپل بود چهارکیلو ودویست شیرم پنج ماهه اول فوق العاده زیادبود بچه مم دوماهگی ...[/QUOT دختر خودمم تا ۴۰ روزگی ۵ کیلو شده وزن تولدش ۳۴۰۰ بود ولی ی بار سرما خورد دیگه کم شیرمیخورد تا موقع دندون دراوردن دیگه شیر نخورد تا شیرم خشک شد الان فقط شیر خشکیه

وزن ۹ ماهگین ۸۳۰۰ بود