2777
2789
کیلیندوم سی... یعنی میشه بچه طوریش نشه؟؟؟؟

اگه اشتباه نکنم یادمه خالم بهم گفت این قرص رو یه بار استفاده کنم برا معدم ،میگفت ضرر نداره به خانمای باردارم میدن . ولی دقیق یادم نیست همین قرص بود یا نه ‌. کلیدینیوم سی باید سبزرنگ و ریز باشه فکرکنم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیدینیوم سی

با یه دونه که چیزی نمیشه عزیزم !

ولی ادامه اش نده ....

پس اینهمه خانوم که مشکل تشنج و صرع دارن و توی بارداری داروی ضد صرع میخورن و بچه هاشونم سالم و سلامتن ...چی؟!

دخترخاله من داروهای سنگین ضد صرع میخورد 

بچه اش هم سالم سالم

خب دوز و مقدار دارو هم مهمه

بد به دلت راه نده

اگه اشتباه نکنم یادمه خالم بهم گفت این قرص رو یه بار استفاده کنم برا معدم ،میگفت ضرر نداره به خانمای ...

اره عزیزم سبز رنگ ریزه ولی تو نت نوشته گروه D و نباید مصرف بشه

والا دست خودم نیست خیلی دلشوره دارم برام دعا کن لطفا بچم طوریش نشه

عزیزدلم نگران نباش من از ماه پنجم خییلی حالم بد شده بود، وسواس فکری شدید ، بعد نتونستم تحمل کنم دکتر زنانم من رو پیش روانپزشک فرستاد روانپزشک هم بهم دوتا قرص که تو بارداری مجاز هست داد، و به دکتر زنانم هم گفتم گفت هیچ مشکلی نداره تو بارداری بخور. رده قرصم هم سی هست. از هفته ۲۴ دارم میخورم.

واا اره راست میگی، سرچ کردم ، باورم نمیشه اصلا پروژسترون رده ایکس هست 😳😳😳

تازه برای سفت کردن جای جنین هم داده میشه و داروی ضد سقطه !!!!

برا همینه میگن با یه سرچ دخالت در کار پزشک نکنید دیگه

من از دکترم پرسیدم .... گفت علت اینکه میگن پروزسترون رده x هست اینه که توی سه ماهه اول ایراد نداره ... برای ماه های بالاتر x هست. تازه اونم باز گاهی x نیست

ب منم دکتر ویتامین دی داده رنگش زرده نکنه خطر داشته باشه 

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
کلیدینیوم سی

یه خانمی مثل شما دقیقا ً این دارو رو بدون تجویز دکتر یه دونه خورده و توی یک سایتی پرسیده جواب دکتر هم این بوده

پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز اغلب داروهای گوارشی را می توان در دوران بارداری زیر نظر متخصص مصرف کرد. دارویی که مصرف کرده اید مشکلی ایجاد نمی کند مخصوصا وقتی تنها یک عدد مصرف کرده اید

پس نگران نباش عزیزم و به خودت استرس نده...ایشون دکتر خیلی معروفی هستند...

با یه دونه چیزی نمیشه عزیزم

منم اوایل بارداریم که نمیدونستم چند تا انتی بیوتیک خطرناک خوردم 

رادیوگرافی هم گرفتم

بشین قرآن بخون برای بچه هم دلت آروم میشه هم خدا کمک میکنه

یه تجربه خودم رو هم بهت میگم 

خدا تو قرآن گفته مادر حضرت مریم بچش رو نذر ما کرده پس ما هم روزی و همه چیز او را متقبل شدیم

یه همچین مضمونی

بچه رو نذر یکی از اهل بیت کن

مثلا نذر یاری امام زمان علیه السلام

دیگه همه چی بچه بیمه میشه 

خیالت راحت