2777
2789
اره عزیزم سبز رنگ ریزه ولی تو نت نوشته گروه D و نباید مصرف بشه

الان یکی از بچه ها راجع به پروژسترون هم گفت که تو گروهه x هستش ولی استفاده میشه . با چیزی هم که من بالاتر بهتون گفتم احتمالا این موردم استثنا باشه، چون من زیاد معدم درد میگرفت میگفت ضرری نداره در حدی که به باردارا هم میدن این قرص رو.  واسه محکم کاری اگه بازم خیالت راحت نشد با یه دکتر دیگم مشورت کن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه خانمی مثل شما دقیقا ً این دارو رو بدون تجویز دکتر یه دونه خورده و توی یک سایتی پرسیده جواب دکتر ه ...

وای عزیزم مررررررسی خدا خیرت بده ....

وای خدا رو شکر

مرسی مررررسی مررررسی ❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میگه نباید ویتامین دی خورد!من ویتامین دیم پایین بود از اول بارداری خوردم دکترمم از معروفای تهرانه

🤣🤣🤣🤣 عزیزم ویتامین دی رو نمیگه منظورش ریسک خطر تو رنج دی هست مثل جدول مصرف انرژی یخچال و ماشین لباسشویی اینا😁😁

اخه حالم خییییلی بد بود دکترم مثلا فوق تخصص

عزیزم با یه قرص هیچی نمیشه. نگران نباش. مثل خوردن زعفرون ک مقدار کمش هیچ اتفاقی نمیفته. استرس ک بدتره... مطمین باش نی نیت با یه قرص چیزی نمیشه. بابااگه خلقت خدا اینقد الکی بود ک هیچی دیگه. الان هیچموجودی نباید میبود

ممنونم گلم خیلی لطف کردی 🌹🌹🌹❤🙏

خواهش عزیزم کاری نکردم 🙏 ان شاا... به موقع و به سلامتی بچه بدنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشی 😊🌷🌷🌷

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

وای عزیزم مررررررسی خدا خیرت بده .... وای خدا رو شکر مرسی مررررسی مررررسی ❤❤❤❤

عزیزم قرص دیمترون هم نباید تو بارداری مصرف بشه ولی دکترامون واسه حالت تهوع میدن ولی با تعداد محدود نهایتا ۳تا توی روز

کرم واژینال کلوتریمازول کلا منع بارداری داره ولی چون قارچ و عفونت خطرناکه و باعث میشه کیسه اب جنین پاره بشه در نتیجه این کرمو میدن یعنی یه جورایی بین بدو بدتر باید انتخاب کنی، قطعا این قرصم یه همچین داستانی داره

خانوما سرچ کردن ربطی نداره آخه ایشون متخصص گوارش بودن محض احتیاط سرچ کردن تا مطمئن شن حالا این که ...

بحث مادر شما نیست گلم.جسارت نشه به ایشون.اما قبول کن بعضی دکترا واقعا بی سوادن.امروز با نامه ارجاع رفتم بستری شم واسه عمل یه دکتر دیگه اومد گفت پاشو برو خونت اصلا کی گفته تو احتیاج به عمل داری

لطفا واسه به سلامت به دنیا اومدن دخترم دعاکنین.مرسی
بحث مادر شما نیست گلم.جسارت نشه به ایشون.اما قبول کن بعضی دکترا واقعا بی سوادن.امروز با نامه ارجاع ر ...

کاملا قبول دارم

من مادر خودم چندوقت پیش بخاطر تصادف راهس بیمارستان شد خودش اونجا بخاطر تجویزای بی مربوط و رسیدگی های مزخرف کلی با کادر و رئیس بیمارستان دعواش شد

امیدوارم هیچوقت نیاز به دکتر و بیمارستان نداشته باشین