2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میگه نباید ویتامین دی خورد!من ویتامین دیم پایین بود از اول بارداری خوردم دکترمم از معروفای تهرانه

من کی گفتم ویتامین D

گفتم گروه دارویی D تو نت بزن متوجه میشی گلم

عزیز دلم ب خدا اعتماد کن اون داده خودشم هواسش بهش هست انشالله ب حق این شبا ک هییچ مشکلی نیس عزیزم الکی بد ب دلت راه نده خودتم ناراحت نکن نی نی گناه داره طفلی از ناراحتی تو اذیت میشه عزیزم، بسپارش ب خدا مطمینم هیچی نیست و صحیح و سالم نی نی تو بغل میگیری عزیززم🙏🙏😘😘

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

من رفتم آزمایش دادم دفع پروتئینم هفتصد و خورده ای بود.. بعد رفتم پیش دکتر نفرولوژی کلیه بهم میگه باید بچتو در بیاری😑😑 انقد گریه کردم بعد رفتم دوباره آز دادم اومده بود پایین. دکتر احمق نمیگه من استرس بگیرم .. خیلی احمقن بعضی دکترا

عشق اول همسرم  عشق دوم پسرم