2777
2789
عنوان

خانما چندروز بعد پری بیبی چکتون مثبت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27218 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمای گل کسی مثل من نیست؟تروخدا یکی پیدا شه تا پریودی یا بارداری به جون هم غر بزنیم

سلام من باید 27 می شدم هنوز خبری نیست هم بی بی منفی هم آز دادم منفی بود

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
قبل ۱۲ روز علایمی داشی؟؟

نه فقط درد پریود شدید داشتم زیر شکمم خیلی درد میکرد باکمرم بیش از حد خواب الود شده بودم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
سلام من باید 27 می شدم هنوز خبری نیست هم بی بی منفی هم آز دادم منفی بود

زهرا جان شاید آز زود دادی من تا یک هفته دیگه صبر میکنم آز میدم شمام اگه تا اونوقت پری خانم منت نذاشتن نیومدن آز مجدد بده اگه که باشی بتا بالا میره من از دیشب تا الان کمردرد داشتم ولی هنوز خبری نیست،زهرا جان مارو بی خبر نذار،تا الان شدیم سه نفر

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
زهرا جان شاید آز زود دادی من تا یک هفته دیگه صبر میکنم آز میدم شمام اگه تا اونوقت پری خانم منت نذاشت ...

باشه عزیزم حتما منم هم کمرم هم تخمدان راستم و زیر دلم خیلی درد می کنه انشاءالله هر کی نی نی می خواد خدا به حق این روزهای عزیریش بهش بده به ماهم همینطور

دوستان من امروز بازم بیبی منفی شد به سرم زده بعدازظهر برم آز بدم اگر بتا پایین آمپول پروژسترون بزنم،فونیکس و زهرا جان شما چ خبر هنوز پری نشدید؟

دوستان من امروز بازم بیبی منفی شد به سرم زده بعدازظهر برم آز بدم اگر بتا پایین آمپول پروژسترون بزنم، ...

برای من هنوز پری نیومده بی بی هم منفی با کلی علایم خدایا این چه امتحانی آخه

جواب آز چی شد

بتام ۲ بود پنج روز از پری گذشته بود الان هفت روز گذشته هنوز خبری نیست دیگه بی بی هم نزدم امید ندارم