2777
2789
عنوان

خانما چندروز بعد پری بیبی چکتون مثبت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27216 بازدید | 109 پست
بتام ۲ بود پنج روز از پری گذشته بود الان هفت روز گذشته هنوز خبری نیست دیگه بی بی هم نزدم امید ندارم

منم هنوز پری نیومده 5 روز گذشته هم آز هم بی بی منفی ولی نا امید نیستم می گم شاید لقاح دیر انجام شده بهضی ها 14 روز بعد از موعد پری تازه بی بی چک شون مثبت شده نا امید نباش

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

چیشد خانمی ازمایش جدیدت

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی هفته مونده به پریودی بی بی بزنم بنظرتون نشون میده؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من دو روز بعده موعد بی بی هاله انداخت که آزمایش خونم همش مشکوک میشدو نشون نمیداد اما تا ده روز بعد ک ...

سلام عزیزم میشه جواب منم بدی 

شما میگی دوروز بعد موعد هاله انداخت میشه بدونم چن دقیقه بعد اون هاله افتاد مثلا زیر ۵ دقیقه یا نیم ساعت بعد هاله افتاد؟؟؟؟

تورو خدا جوابمو بدین خیلی برام مهمه

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
علائمی نداری؟ مثل ترشحات زیاد و چسبنده...درد و سفتی و تیرگی سینه...سرگیجه و حالت تهوع؟؟ احتمالش هس ...

سلام منم داخل اقدام برداریم ولی همیشه قبل پریود سینه هام درد میکرد ولی الان که اقدام کردم چن روز دیگ پری قراره بشم درد نمیکنه