2777
2789
قطرس؟از روز چند پری باید خورد؟

هم قطره اش هست هم قرصش.ولی میگن قطره اش بهتره....من از روز اول پری خوردم.تا الان که پنج روزه..بعضیا میگن خونریزی رو شدید میکنه که از پنج پری میخورن.من چون تو اقدامم تا۲۱دوره میخورم.اگه تو اقدام نباشی میتونی مداوم بخوری.فقط پنج روز پری استراحت بدی به بدنت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماه میخورم نتیجه نداد میرم سراغ پیاز درمانی .به نی نی فک کن و بخور.اینجوری تحملش میکنی.

باز دوباره شب امتحان میکنم خداکنه بتونم بخورم 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
آره.. فعلا که پری عقب افتاده ...یه بار بی بی مثبت شد یه بار منفی...فعلا منتظرم ببینم چی میشه

واااای انشالله که مثبته.اولین ماه بود پیاز درمانی کردی؟

وای منم دلم میخاست شروع کنم ماه بعد، ینی خیلی بته، البته من مشکلی ندارم فقط تک سونو دکتره گفت انگار داری کیست های ریزیی در میاری، بدرد من هم میخوره؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

وای منم دلم میخاست شروع کنم ماه بعد، ینی خیلی بته، البته من مشکلی ندارم فقط تک سونو دکتره گفت انگار ...

اگه بتونی بخوری که عالیه 

اگه بتونی بخوری که عالیه  

میگم ضرری نداره،؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نه بدنت پاک سازی میکنه 

باشه ممنون ایشالا امشب بتونی بخوری دماغت رو بگیر سر بکش