2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره طلاقم بده ب خاطر اینکه میرفتم بهش میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 94 پست

ببخشید ها ولی سگ بشاشه به این زندگی اونم درخواست نمی‌داد این زندگیه که تو دنبالشی؟ اعصاب زیادی داری؟

بذار بره خواهر من بزار بره و چون درخواست داده هیچ جوره کوتاه نیا مهریتو بگیر حداقل 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن خداکنه مردنخوادبهانه بگیره وگرنه به سنگ توحیات هم گیرمیده میگه چرا توآفتابه برو بردار

بگوبههههتر مهریتم بگیر خودتو راحت کن ازدستش بگو نه پول داری نه قیافه نه اخلاق دست بزن هم داری به چیت مینازی والا من خوشحالم میشم

ایقدهم مظلوم نگیرخودتو پرروش کردی

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
میگن خداکنه مردنخوادبهانه بگیره وگرنه به سنگ توحیات هم گیرمیده میگه چرا توآفتابه برو برداربگوبههههتر ...

هم قیافه داره هم پول 

ولی اخلاق نه فقط وقتی اخلاق داره ک اصلا هیچ اعلام نارضایتی نکنی 

میگفت جدا بشی پیرمرد میکیرتت

عزیزم برو روانپزشک مشاور هر چیزی لازمه 

من طلاق گرفتم چندین سال تنها زندگی کردم چند ساله با یه پسر مجرد کوچیک تر از خودم ازدواج کردم عین هلو میمونه این مزخرفات چیه پیر مرد کجا بود مگه زورکی میتونه بگیرتت پیر مرد 

کار به اونا ندارم ولی شما نیاز به مشاوره داری

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم برو روانپزشک مشاور هر چیزی لازمه من طلاق گرفتم چندین سال تنها زندگی کردم چند ساله با یه پسر مج ...

ایقدخودشوخارکرده این حرفامیزنه بهش

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
ایقدخودشوخارکرده این حرفامیزنه بهش

دقیقا انگار مغزشو کنترل کردن مگه میشه آخه حرصی شدم از دستش