سلام سلام .(خواهش میکنم تا ته بخونید راهنمایی هم میخوام)
من تنبلی تخمدان دارم تویکی از تاپیکتاپیکای قبلیم گفتم.
این بار وقتی رفتم دکتر برام ژریتون و زینک که مکمل تمام ویتامینها و اهنو روی و.... هستن تجویز کرد ینی نه گفت برو ای یو ای نه امپول ن هیچ چیز دیگه ای. و من ب شدت ناراحت بودم از اینکه چرا انقد کشش میدن من دوساله میخوام.هیچی خلاصه اومدم خونه گفتم بزار خودمم دست بکار شم. اول از همه شروع کردم عسل خوردن هی بزور هروز تو برنامم عسلو جا میدادم خالی خالی میخورم چون من از عسل بدم میاد. بعد خرما و گردو. رفتم سراغ چیزای گرم بعد راجب پیاز درمانی شنیدم یروز خوردم دیگه نخوردم. اره خلاصه گرمی جات تا میتونستم میخوردم.گذشت تا اینکه پریود شدم 8/9روز ک گذشت ترشح ژله ای بدون بو داشتم و فقط همون شب بود و من فک کردم عفونته و نزدیکی نکردم. و یماه ب همین منوال گذشت تا این ماه این ماه هم همونجور ک فقط اون قرصارو مصرف میکردم پریود شدم و 8/9روز بعد ترشح ب همون شکل و فقط همون شب. فردا صبح مارابطه داشتیم با همسرم و گفتم بزار از دکتر بپرسم وقتی پرسیدم یچیزی گفت که باورش سختم بود گفت ترشح برای تخمک گذاریم بوده. از دوتا دیگه پرسیدم و وضعیتمو گفتم گفت برای تخمک گذاری بوده. و باعث شد کلی امیدوار بشم و ذوق کنم. حالا میخواستم راهنماییم کنید بنظرتون شبی که اون ترشحات اومد ما نزدیکی نداشتیم و دوروز قبلشم باز نداشتیم. فردای اون ترشحات داشتیم. احتمال بارداریم چقدره ایا تخمکم بنظرتون بارور شده با فردای رابطه یا نه؟ یه نظر بدید