2777
2789

من دو روز دیگه باید پریود بشم البته گاهی بی نظمی دارم 

از اقدام اولم 14 روز میگذره اما بیبی همچنان منفی و هیچ علایمی ندارم 😢

البته از 14 به بعد کلا یک روز درمیون اقدام داشتم

خیلی حال روحیم خرابه خیلی 

افسرده شدم از بس متتظر موندم و پریود شدم😳😳😳

ابن ماه لتروزل خوردم برای اولین بار 

ممکنه باردار باشم ؟؟؟؟ اخه هیچ علایمی ندارم هیچی نه درد سینه نه تیر کشیدن تخمدان نه حالت تهوع 

میدونم باید صبر کنم اما دست خودم نیس دوس دارم بدونم کسی بوده بدون علایم باردار بوده باشه

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو ناراحت نکن

اگه بزنی به بی خیالی باردار میشی

یه مدت دور و بر خودتو حسابی شلوغ کن

فکر کردن به باردار شدن یا نشدن هورمون استرس آزاد میکنه تو بدنت و باعث میشه باردار نشی

فکر نمیکنم باردار باشی اما اگه عقب انداختی احتمالا عوارض لتروزوله.

به تجویز پزشک خوردی؟

من دخترم ۶ سالشه کل ۹ ماه هیچ علایمی جز بزرگ شدن شکم نداشتم 

والا سر پریودام علایم و ویارم بیشتر بود تا بارداری 

ولی این ماه دوباره اقدام کردم نمیدونم چرا حالت تهوع دارم که فکر کنم واسه الان خیلی زوده 

خودتو ناراحت نکن اگه بزنی به بی خیالی باردار میشی یه مدت دور و بر خودتو حسابی شلوغ کن فکر کردن به ...

عقب ننداختم دو روز دیگه باید پریود بشم اما بخاطر نداشتن علایم خیلی ناامیدم 

بله با تجویز دکترم خوردم

برو ازمایش خیال خودتو راحت کن

همیشه همینکارو میکنم و منفی میشه بخاطر همین سعی میکنم صبر کنم اما نیمشه دلم اروم نمیگیزه

من دخترم ۶ سالشه کل ۹ ماه هیچ علایمی جز بزرگ شدن شکم نداشتم  والا سر پریودام علایم و ویارم بیش ...

یعنی حتی درد و حساس شدن سینه هم نداشتید ؟ اوایل رو میگم یعنی وفتی بیبی تازه مثبت شده یا قبل از پثبت شدنش 

عقب ننداختم دو روز دیگه باید پریود بشم اما بخاطر نداشتن علایم خیلی ناامیدم  بله با تجویز دکترم ...

عزیزم همه علایم ندارن من سر دخترم اگه شکمم بزرگ نمیشد خودمم نمیفهمیدم باردارم 

شوهرم همش میگفت حداقل یه چیز هوس کن یه کاری بکنم برات 

هیچ علایمی نداشتم هیچ